Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Sniper   2020. 04. 13.

legújabb vélemény

Egy érdekes, a zene köré épülő életfilozófiát mutat be Frias drámája. Nem egy szokványos téma, talán emiatt is sikerült jól a film. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne kicsit kiszakadni a sablonfilmek világából.

 
jazzy   2020. 03. 04.

A hiányosságai és az apróbb hibái ellenére is úgy gondolom, érdekes történet egy fura figuráról. Jó kis társadalomkritikát és egy kis kulturális ismertetőt is tartalmaz, most döbbentem csak rá, mennyire nem ismerjük azt a világot. Szerintem érdemes megnézni.


 
Kolci_23   2020. 01. 04.

Arra számítottam, hogy egy kissé merészebb film lesz, de nekem ez túlságosan konvencionális volt. Szerintem egyszer meg lehet nézni, de ennél többet nem lehet várni tőle.

 
papaja   2019. 12. 02.

Egy kissé talán túlságosan művészeskedőre vették a figurát, de ettől függetlenül szerintem érdemes belevágni. Az alaphangulata nagyon ott van, de a sztori valahogy nagyon kiszámítható, ettől számomra eléggé középszerűvé vált nagyon hamar.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.