2018.09.12 10:02 ArpiHajdu és Réci Olvasottság: <100x
1

Vasalás közben, fél szemmel nézve élvezhető A főszerep

Nehéz értékelni egy olyan sorozatot, amelyet láthatóan folytatni szerettek volna a készítők (hiszen konkrétan függő véggel zárul a második évad), de a közönség nem volt rá kíváncsi. Amit végül láthattunk belőle, az egy kellemes csajos történet a sztárrá válásról Hollywoodban, a szokásos tündérmesével tálalva (a teljesen hétköznapi kislány besétál egy castingra és azonnal meglátják benne az őstehetséget, ehhez nem kell mást tennie, csak szépen rebegtetni a szempilláját). Hősünk egy darabig még próbál egyensúlyozni a korábbi és az új élete között (bejár az egyetemre, de természetesen akadnak tanárok, akiknek nem elég jó indok egy elmaradt házi dolgozatra az, hogy éppen filmet forgattam), közben a barátai is szépen lassan eltávolodnak tőle, de szájbarágósan megkapjuk, ez így természetes, hiszen ő már egy új világba csöppent bele, ahova nem viheti magával az átlagembereket, akik ráadásul szintén filmes karrierre vágynak, így gyerekes féltékenykedésből is kapunk eleget, de ez is olyan erőtlen, hogy szinte semmi értelme nincs.

Tény, hogy elég nehezen indul be a sztori, rétestészta módjára nyúlik az eleje, s azt kell mondjam, nem A főszereplők a legizgalmasabb karakterek. Engem sokkal jobban érdekelt Alexis vagy éppen Cassie sztorija, mint Paige és Rainer lassan alakuló szerelmi vívódása, s a szerelmi három-, négy-, ötszögek. A szereplők nem eléggé izgalmasak, s a színészek nem játszanak olyan jól, hogy azt mondjam, ez egy jól sikerült sorozat lenne, főleg olyan, amit a közös készítők miatt a Pretty little liars és a Gossip girl utódjaként emlegetnek (még ha el is tekintünk a lezáratlanságtól, ami szintén elég nagy baki, ennyire biztosak voltak a folytatásban? Ciki). Bella Thorne gyönyörű, ehhez kétség sem fér, de ez szánalmasan kevés a sikerhez. Vasalás közben, fél szemmel nézve (valószínűleg nem maradsz le semmiről) teljesen jó, komoly tartalmat nem kell várni tőle. Akit meg zavar, hogy egyszer csak vége lesz és nincs tovább, az ne is kezdjen bele.

67 A főszerep  (2017)

dráma | romantikus

Egy főiskolás lányról (Bella Thorne) szól a történet, aki váratlanul megkapja egy hollywoodi kasszasiker főszerepét. A Rebecca Serle regényéből készült szériát a Hazug... több»

1