2018.10.18 23:33 jake_green Olvasottság: 103x
0

A Nyitva egy fájdalmas szúrás lehet mindannyiunknak

OMG! Most jöttem ki a moziból! Mostanában nem tudom mi van a magyar filmekkel, de egyszerűen szárnyalnak!

Annyira tökéletesen összerakott film! Felnőtteknek való kétségtelen, és olyanoknak akik voltak/vannak már hosszú párkapcsolatban, mert más nem fogja érteni ezt a filmet.

A Nyitva egy fájdalmas szúrás lehet mindannyiunknak

Szereplők:

úgy gondolom senki egy rossz szót nem szólhat a szereplőkre. A két főszereplő valami fenomálnisat alakított végig! Rengeteg nagy nevet apróbb szerepekre "észrevétlenül" berántottak a filmbe, ez is nagyon tetszett!

A szereplők által eljátszott élethelyzetek is annyira hétköznapiak, hogy teljesen tud velük mindenki azonosulni, főleg a "standard" válaszokkal , szituációkkal.


Story:

a történet egy kicsit mondjuk úgy, hogy egy 5 éves "kifáradt" kapcsolatot mutat be, ahol a szex ugyebár már rég nem olyan tüzes mint azelőtt .... a pár először megpróbál egymással kísérletezni, rájönnek hogy ez tüneti kezelés csupán, és ekkor jön az igazi finomság : hogyan kacsintgassunk kifelé!

Aki csinált már ilyet az nagyon jól tudja, hogy egy őszinte és boldog, folyamatosan tüzes kapcsolatnak TÉNYLEG EZ AZ ALAPJA! Ez végre nem egy amerikai bullshit film, ahol ezeket a helyzeteket csak parodizálni tudják! Továbbmegyek : aki tényleg csinált ilyet az tudja, hogy kellenek SZABÁLYOK és kellenek FOKOZATOK ahhoz hogy sérülmentesen be lehessen vonni 3.személyt a szexbe, vagy hogy lehessen szexuálisan teljesen őszinte kapcsolatban élni! És a filmben ez a NONPLUSZULTRA : baromira tisztában van ezzel, és az ezzel kapcsolatos TIPIKUS HIBÁKAT mutatja be! Annyira jó! Egyszerre edukációs és egyszerre gondolatébresztő minden olyan párnak aki komolyan és hosszútávra gondolkozik stabil és őszinte kapcsolatban. Mert kedves olvasók : ez máshogy nem fog menni, higgyétek el! ;)

Nem voltak benne a szokásos magyar prüd tabuk! Annyira jó volt! Végre mertek arról beszélni nagyközönség előtt egy jó filmben, hogy a MONOGÁMIA HOSSZÚTÁVON SZÍVÁS HA NEM KEZDESZ VELE VALAMIT! (mindezt a mostani ultrakonzervatív kormány alatt 2018-ban úgy hogy a Nemzeti Filmalap támogatta! :D )

Tisztázzuk : én magam alapvetően konzervatív vagyok, de szexualitás terén meg pont hogy nem, mivel a minőségi+tartós kapcsolat alapja úgy gondolom hogy nem a gyerekek.... hanem a szex!

70 Nyitva  (2018)

dráma | romantikus | vígjáték

Fanni és Bálint a harmincas éveikben jár, de sokkal öregebbnek érzik magukat. Az elmúlt évek során összekoptak, egymáshoz csiszolódtak és úgy érzik, hogy kapcsolatukból... több»

0