2023.05.09 03:18 Bafam Olvasottság: <100x
0

Milyen színű a szerelem?   ...ha megnézed a filmet talán megtudod...

Milyen színű a szerelem? Ezt a kérdést teszi fel Runt (Elaine Cassidy) a film elején, és a tekintete a film során azt a benyomást kelti, mintha egy másik Einsteinhez hasonlóan a válaszkeresés elvonja a figyelmét az életéről. Bevallom, amikor először láttam ezt a filmet, azt hittem, hogy hülyeség, és néhány jelenet valóban felesleges volt, mint például az, ahol Pig leírja a kamerának a Runtról alkotott fantáziáját. Lehet, hogy ez jól működött egy darabban, de nem működik jól a filmben. De egy második megtekintés után, és amikor elkezdtem megérteni, mit mondanak a színészek a vastag ír akcentusaik miatt, beleszerettem ebbe a gyönyörű filmbe.

Ez egy hihetetlenül gyönyörű szerelmi történet két tinédzserről, akiknek élete születésük napjától kezdve összefügg. Egy kapcsolat, amely szinte tönkretette rövid életüket és mindenki életét körülöttük. Ahogy Runt mondja valamikor, miközben a tengert bámulja: „Bárcsak a tenger kihozna belőlem, és valami mássá változtatna” (vagy valami ilyen mértékben). Elaine Cassidy, aki olyan fiatal és ártatlan volt Atom Egoyan „Felicia útja” című filmjében, szexi madárból, amikor a klubban táncol, és elcsábítja Malac véletlenszerű áldozatait, álmodozóvá válik, amikor a tengert vagy a napot bámulja (a legszebb pillanat a film az, ahol Elaine azt mondja: "és a nap tényleg egy nagy gyönyörűen süt"), egy ijedt kislánynak, amikor látja, ahogy a film végén Malac megüt valakit (nem mondok többet, hogy ne adjam oda a film vége), vagy amikor új barátjával beszélget az új iskolában.

Milyen színű a szerelem?   ...ha megnézed a filmet talán megtudod...

Zseniális teljesítmény ettől a gyönyörű fiatal színésznőtől. Cillian Murphy, akit láthattam a „28 nappal később” című filmben, kiváló teljesítményt nyújt számunkra, mint a pszicho, aki szívét adta Runtnak. A film zenéje is nagyon jó. Összességében egy film, ami megjutalmaz, ha adsz neki egy esélyt.

dráma | krimi | romantikus

Pig és Runt ugyanaznap születtek, ugyanabban a kórházban, ráadásul közel is laknak egymáshoz. Egy sajátos nyelven beszélnek, hogy teljesen elzárkózhassanak az őket körülvevő... több»

0