2023.09.08 23:06 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

Utólag érett meg bennem a film, nem is volt rossz

«update» Felülbírálom magam, rájöttem, hogy sokkal-sokkal jobb, mint elsőre éreztem, köszönhetően annak, hogy kénytelen voltam a nagy részét újranézni, mert egy családtagom újranézte és ott voltam. Azét az első benyomásomat itt hagyom. «update vége»

Nemnemnemnemnem. Micsoda csalódás. Sokan írták, milyen jó, kíváncsi is lettem, és ez nem tett jót, mert a szükségesnél több várakozással vágtam bele.

Utólag érett meg bennem a film, nem is volt rossz

Ez egy Sharknado osztályú film volt, amit A kategóriásnak marketingeltek. Micsoda félreértés, vagy félrevezetés. Csak a Sharknadón erősen röhögünk (persze csak az elsőn, a többi már nem működik). Pár jópofa pillanat ebben is akadt, de összességében gyenge volt.

Én nem éreztem Cage-et se olyan remeknek, mint amilyennek mostanában beállítják. Régen mindenki jónak tartotta, aztán mindenki sz*rnak, most meg mindenki ismét jónak. Így kell kimenni a divatból, aztán újra belejönni. Ha sz*r, ha jó, mostantól pár évig akkor is jónak tekintjük. A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlyában tényleg jó is volt, de itt szerintem felejthető.

Ezt az Awkwafina csajt meg nem értem, mire tolják. Elhiszem, hogy Amerikában ő a helyi Megasztár vagy A Hang, vagy milyen énekes versenyek vannak, nem tudom, tizenöt éve nem nézek tévét, le vagyok maradva) győztese, de itt a világ maradékában csak egy galamb fejmozgású kis növésű bojlertestű nő külvárosi stílussal.

Olvastam itt, hogy a Vérapóhoz és Kokainmedvéhez hasonlították. Mármint a filmet, nem a vizes nevű csajt. Mindkettő tényleg elég rettenetes, de azért a Kokainmedve jobb ennél, az sikeresebben hozza a Sharknadoságot. Ez hát, eh, hagyjuk.

62 Renfield  (2023)

fantasy | horror | vígjáték

SkyShowtime (2023.11.19.)

Renfield (Nicholas Hoult) a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) megkínzott segítője. Renfield mindig kénytelen megszerezni gazdája zsákmányát és végrehajtani a parancsát,... több»

0