2024.01.07 01:49 Lipót Testvér Olvasottság: <100x
1

Középszerű film, túl sokat vártam tőle.

A látványvilág a '90-es évekből való, a történet egyhangú (kevés a fordulat, minden fel van gyorsítva), a karakterek sablonosak (nem változnak semmit a film alatt, kevesen vannak).

Erőszakosabb filmre számítottam. Cassy és Johnny Cage karaktereivel és Kitanával jobb lett volna. Mileena agyarai voltak a videójáték egyik legundorítóbb elemei, itt meg azonos méretű, rövid és szinte tompa fogak, melyeket a fekete arcfestéstől nem lehet látni. Jobb lett volna, ha Mileena az utolsó jelenetig fent tartja a maszkját (ahogyan a videójátékban is), aztán lekapja, és leharapja valakinek az arcát. Karakterként is csődöt mondott.

Középszerű film, túl sokat vártam tőle.

Az izompacsirta fickó egész jó volt az elején. A szexista poénok, a gyík másvilágra küldése, az együgyűen erőszakos személyiség... mind olyan tulajdonság, amely arra utal, hogy bármely pillanatban elárulhatja a főhősöket. Épp ezért számítottam arra, hogy megtér. De nem tette, ez pedig fordulatszegénnyé teszi a filmet. Sonya Blade nem rossz, de nem is jó. Elcsépelt karakter, a Független, De Szép Nő már nagyon régi nóta. Ettől függetlenül tűrhetően valósították meg, nem múlja alul az átlagos feminista karaktert.

A főszereplő jellegzetességek híján nagyon semmilyen.

Raiden és a másik isten homályos és kidolgozatlan, Skorpion jó lenne, ha nem hanyagolták volna így el, a robotkezű fazon szintén elcsépelt, a kalapos hanyagolva van, a sportos tűzkezű kölyök szintén, a négykezű szörnyeteg, a hüllő és ha már itt tartunk, az egész Külső Világ eredete, népeik jellegzetessége homályba vész, a szárnyas nőt és a maszkos legényt soha nem láttam a videójátékokban, a főhős családja pedig olyan, akiket egy néző sem sajnálna, ha meghalnának.

Én az öcsémmel szoktam Mortal Kombatozni, ahol a kedvenc figurám Kenshi, a vak harcművész, míg a fivéremé Erron Black, a fejvadász volt.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen ringbe száll, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi... több»

1