Film tartalmak

39 Atomcápa  (2016)

Amikor egy strandőr különleges haltetemeket talál San Diego partja mellett, megbíz egy csapat valószínűtlen hőst, hogy segítsék őt egy öngyilkossági m... több»
A bajba jutott belvárosi középiskolában egy új tanár hamarosan összecsap az iskolát vezető punkcsapattal. ... több»
Két űrhajós lezuhan egy sivatagos bolygón, ahol hamar szemben találják magukat egy gonosz varázslóval, aki világuralomra akar törni. Noha a film hátté... több»

NA *  (2013)

Két jóbarát életre szóló európai útra indul, csakhogy az egész sötét fordulatot vesz, amikor egyiküket titokzatos fertőzés éri. Most idegen földön ver... több»

59 Aterrados  (2017)

Funes rendőrbiztos és három, természetfeletti jelenségekre szakosodott kutató a Buenos Aires külvárosában előforduló, megmagyarázhatatlan eseményeket ... több»
Egy fiatal nő újra és újra átéli saját halálát egy idegen szerető által, majd reggel annak tudatában ébred, hogy ismét meg fog halni, hacsak ki nem ta... több»

52 Night Skies  (2007)

1997. március 13-án a valaha volt legnagyobb UFO észlelés történt az Egyesült Államok délnyugati részén. Az esemény „Phoenix Lights” néven ismert, emb... több»

55 Hagazussa  (2017)

A 15. századi Ausztriában hideg tél tombol az Alpokban, ahol a babonaság uralkodik a helyi parasztság felett. Egy távoli alpesi kunyhóban, Albrun és a... több»

66 Game over  (1989)

Thomas, egy nagyon intelligens és leleményes gyermek, egyedül marad a szeretett és törékeny nagypapájával karácsony estéjén, amikor egy Mikulásnak ötl... több»
Az előző rész eseményei után Mai, az általános iskolai tanító, Yui Shono testvére megpróbálja megtalálni eltűnt nővérét. Mai hamarosan felfedezi a Te... több»