Film tartalmak

A küldetése a mobile gyalogos osztagnak hogy résztvegyenek a túlélésért folytatott háborúban a kegyetlen rovarszerű idegenek ellen.... több»
A tudósok egy csoportja megjósolja, hogy fog kinézni a föld és az élet a jövőben.... több»
Négy fekete tanuló/diák élete a Lvy liga egyetemen.... több»
A Sposato családban négy nővér van. Hárman közülük már a maguk életét élik, Danni viszont csak most tervezi az esküvőjét, az előkészületekkel van elfo... több»
Antonio olasz-svájci állampolgár. Éppen házasodni készül, már túl van apósa olasz érzelmű figyelmeztetésein, és biztonságban érezheti magát, mert háza... több»
Ricardo az első bikaviadalára készülődik. Jogosan fél, mivel az apját egy bika ölte meg az arénában. Franciaországban Winnie, a beteg kislány a tv-ben... több»
Violetet nagy sokk éri, mikor anyjával a város jobb környékéről a külvárosba költözik. Az suli is egészen más, csakúgy mint a gyerekek. A legjobban vi... több»
A hétfői lányban Hal Hartley szokásos esztétikai gondosságát és igaz dialógusait érdekes szókimondó szexualitással és játékos hanggal vegyíti. Hartley... több»
A film főszereplője, a huszon-harmincas Jeab Bangkok városában él, amikor is megtudja, hogy gyermekkori szerelme megházasodik. Jeab úgy határoz, hogy ... több»
Du-ug és My-ik galád idegenek egy Kabijj nevű bolygóról, akiket azért küldtek, hogy meghódítsák a Földet. Pont két és fél napjuk van arra, hogy elvége... több»