Film tartalmak

47 Hunters  (2016)

A Hunters című sorozatban az önfejű baltimore-i FBI ügynök, Flynn (Nathan Phillips) rejtélyes körülmények között eltűnt felesége után nyomoz, amikor r... több»
Az As You Are című film története az 1990-es évek elején játszódik. Három tinédzser visszaemlékezései állnak a történet középpontjában - a fiatalok kü... több»

49 Delírium  (2018)

Dennis Iliadis, Az utolsó ház balra (The Last House on the Left, 2009) és a +1 (2013) rendezőjének következő filmjében egy férfi, aki nemrég szabadult... több»
Négy pár nyugodt kis hétvégi kiruccanása hirtelen nem várt fordulatot vesz, amikor az egyik pár számára kiderül, hogy az egész utazás csak az ő veszél... több»
Middle School: The Worst Years of My Life című film egy James Patterson-regény filmes adaptációja. Főhőse, a családi problémákkal küzdő kiskamasz, Raf... több»
A Holby City című sorozat a világ leghosszabb, legtöbb évadot megélt orvosi sorozatának, a Baleseti sebészetnek a spin-offja. A sorozat az orvosok és ... több»

32 ClownTown  (2016)

A ClownTown című filmben egy fiatalokból álló baráti társaság egy látszólag elhagyatott kisvárosban rekedt, akiket egy csapat bohócnak öltözött erősza... több»
A művész és a modell című 1 perces némafilm Georges Méliès, francia bűvész rendezésében és főszereplésével készült. A történetben egy festőművész prób... több»
1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a ... több»
Drámai alkotás egy 59 éves megkeseredett, morgós vénemberről, Ove-ról, aki nem tud megbarátkozni a gondolattal, hogy évekkel ezelőtt leváltották a tár... több»