Értékelések (147)

Scrappy Deppy Doo
Na ez volt az igazán jó nyomozós rajzfilm, gyakorlatilag a Scooby Doo spin off sorozata, amiből persze több is volt. Nagyon meglovagolták őket, olyannyira, hogy még mind... több»
Lego..
Mindenhol csak a Lego és a Lego és ugye ebből a Star Wars a Bosszúállók és az igazság ligája után a Scooby Doo és a Rejtély RT sem maradhatott ki. Nem tudom hány évesekne... több»

NA Pet Alien  (2005)

2019. 12. 02.
Űrkedvencek
Itthon a cartoon network vetítette Űrkedvencek néven, meg kell, hogy mondjam az animáció borzasztó volt, de igen szórakoztató rajzfilm. Körülbelül ezidőtájt voltak az uto... több»
2019. 12. 02.
Rossz
Borzasztóan gyenge humorú, baromságokkal teletűzdelt kreténforrás a film. Ne pocsékold rá az időt semmi esetre sem, én sem birtam végignézni kb. a hármnegyedénél kikapcso... több»
2019. 12. 02.
Jobbra számítottam
Igazából, ha meglátom Sam Neill nevét egy film stáblistájában akkor mindenképp megakarom nézni pláne, ha a 2000res évek ezelőtt készült film. Humorosnak humoros, de szám... több»
2019. 12. 02.
Jó volt
A régi szép emlékek, amikor még ezek mentek reggelente a TV2-n és a Cartoon Network-ön ahhh... igazából ezeket az időket sírom vissza a leginkább olyan más volt akkoriban... több»
2019. 12. 02.
Tökéletes
A Story 4 adta le itthon, tökéletes élmény, teljesen beleillik a 90-es évekbeli stílusba, mint az X-Men, Pókember, Vasember és Fantasztikus Négyes sorozatok. Meglepő, hog... több»
2019. 12. 02.
Jó rajzfilm
Ahh, de jó rajzfilm volt ez is nem értem miért nem játszák még mindig. Humor volt benne dögivel és inkább ezeket nézzék a mai fiatalok, mint a mostani 3D-s animációs vala... több»
2019. 12. 02.
Élvezhető
Nagyon jó rajzfilmsorozat csak kár, hogy egyszeri adás után levették a cartoon network műsoráról. Volt benne humor, érzelem, dráma és akció, tehát minden ami kell Gendy T... több»

63 Szamba  (1996)

2019. 12. 02.
Magyar film
Ez még a jobb magyar filmek köré sorolható néhány jelenetben még Mácsai Pál is tiszteletét teszi. A történet noha elég bugyuta és a megszokott magyar színészektől sem vár... több»
2019. 12. 02.
Elmegy
Végignéztem és sajnálom, hogy 10 rész után elkaszálták a sorozatot. Lehet nem egy south park, de sok volt még ebben a történetben, amit be lehetett volna mutatni. Szerint... több»
Van benne egy jelenet, amitől eldoboz az agyad
Emlékszem a tv-ben néztem és az a jelenet amikor a férfi elkezd táncolni a manóval valami fergetesen mulatságos. Maga a film néhol unalmas a sztori gyengécske, mégis élve... több»
2019. 12. 02.
Várom
Kíváncsian várom, hogy Tom az emberi százlábú trilógia után mibe vágta a fejszéjét, mindenesetre az előzetesből már leszűrhető, hogy megint egy totál elvont alkotást tett... több»
2019. 12. 02.
Elmegy
Bergman csinált már jobb filmet is, de emiatt sem szabad szégyenkeznie a mesternek, ugyanis egy jó kis drámai thriller egy szép szerelem kibontakozásáról. Legjobb az ezek... több»
2019. 12. 02.
Nem fogsz csalódni
A Cannon mesefilmek a Grimm testvéreinek történeteit keltették életre a tv-ben. TV filmeknek készültek náluk csak ezt az egyet nem adták. Hozza a többinek a minőségét és ... több»
2019. 12. 02.
Marvel-es
Kevesen tudják, de ez a film eredetileg Doktor Strange filmnek indult, de elvesztették a jogokat és nha a történet megmaradt, de mindenkit átneveztek. Egy rövid fantasy a... több»
2019. 12. 02.
Mestermű
Nem lepődöm meg, hogy én vagyok az egyetlen, aki írt ide. Annó a Cool TV adta le 2x az első két évadot, de nagyon befuccsolt a sorozat. Lehet nekem rossz az ízlésem, de e... több»
2019. 12. 02.
Nézhető
Fuhhh na ez az a sorozat, amiből megnéztem volna többet is annak idején. A sorozat gyakorlatilag az első mozifilm előzménye és külön tetszik, hogy ebbe behozták a kedvenc... több»
Nézd meg, ha szereted a Mortal Kombat-ot
Nézd meg, ha szereted a Mortal Kombat-ot, mondjuk gyakorlatilag ugyanaz, mint a film borzasztóan gagyi animációkkal 40 percben, de azért a műfaj rajongóinak elengedhetetl... több»
2019. 12. 02.
Nézhető
Tudjátok, hogy mi miért van? 2x láttam a filmet direkt azért, hogy rájöjjek ezen kérdésre és szerintem sikerült. Az első 10 percben van egy jelenet, amelyre vezethető min... több»