Film tartalmak

53 Armoton maa  (2017)

A nyugdíjazott rendőr eltitkolt fia kiszabadul a börtönből, és az apját keresi. Az egész város tart a fiútól, kivéve a rendőr másik fiát, aki le akarj... több»

47 Countdown  (2016)

Amikor egy orosz terrorista elrabol egy fiatal fiút és azzal fenyegetőzik, hogy felrobbantja, a különc módszereiről ismert Ray nyomozni kezd az ügyben... több»
Andy meghalt a vietnámi háborúban. Halálhíre az egész családot lesújtja. Anyja az őrület határára sodródik és próbálja meggyőzni magát, hogy fia nem v... több»

72 A bűnbak  (1959)

John, a középiskolai tanár éppen Franciaországban nyaral, amikor találkozik egy gróffal, aki annyira hasonlít rá, mintha az ikertestvére lenne. Mivel ... több»
1927, New Orleans. Big Sam Hollis nagy bált tervez estére. Találkozik lánya, Charlotte szeretőjével, akinek felesége van, mégis az ő lányát akarta meg... több»
Libby, Tess és Ellie szülők nélkül marad otthon. Egyetlen szórakozásuk, hogy a telefonkönyvet lapozgatva, véletlenszerűen embereket hívnak fel és mesé... több»

63 Madre  (2016)

Diana második gyermekét várja. Fia, Martin eléggé kezelhetetlen, férje pedig hónapokig külföldön van egy munka miatt. Egy nap felbukkan egy filippínó ... több»

51 Dead Body  (2017)

Kilenc egyetemista szórakozni megy egy mindentől távol eső házba. Egy játékba kezdenek, melynek neve Hulla. A szabályok szerint egyikük a gyilkos, maj... több»

68 Polaroid  (2015)

Sarah és Linda takarítás közben egy régi polaroid fényképezőgépet talál. A gép azonban szörnyűséges titkokat rejt... ... több»

87 Sötétség  (2017)

Egy német kisvárosban nyoma veszik egy gyereknek. Az eset négy család életére is komoly hatással van. Szinte mindenki titkokat őriz, melyek az eset ka... több»