Film tartalmak

Tripp gyerekkori álma, hogy rockzenész legyen. Élete fenekestül felfordul, amikor egy rádiós műsor által nyer egy találkozót kedvenc rockbandájával az... több»
Egy család, akiknek a mindennapi életben extra szuper gondjai vannak. Vajon milyen nehézségek elé néznek az életben, és tulajdonképpen mennyi idő is t... több»
Hőseink meglátogatják az újralapított Namek bolygót, de mire már odaérnek a baj már megtörtént. A Namek bolygóra rátelepedett egy óriási fém test. Hős... több»
A Föld békében van mindaddig, míg meg nem jelenik Cooler, a hírhedt dermesztő bátyja. Célja, hogy megbosszulja öccse halálát. Erősebb Dermesztőnél, íg... több»
A történet két évvel a Dragon Ball Z után játszódik. Goku és Uub edzése véget ért. Uub felkészült, de közben Pilaf és bandája megszerzi a Mindenható f... több»
A Vegeta bolygó robbanása után Bradock nem hal meg, hanem a távoli múltban találja magát a még létező bolygón, melyet még nem a csillagharcosok, hanem... több»
Dr Gero laborját Trunks sikeresen elpusztította, de a labor alatt található még egy részleg, amelyben elvan rejtve két szuper robot, melyek az előzőek... több»
2016-ban a Jurassic World újra megnyitotta kapuit, kiküszöbölve a korábbi park hibáit. Miután egy új hibrid fajt példánya megszökött, az események kis... több»

78 Gru 3  (2017)

Gru, aki már visszavonult és letett a gonosz pályafutásáról apaként próbálja nevelni három fogadott lányát Dr Senkiházival és minyonok seregével. Az é... több»

78 Hulk Vs.  (2009)

Hulk, az őrjöngő fenevad nagy pusztítást végez a kanadai határnál, melyet követően a katonaság úgy dönt, mindenképpen le kell állítani. A feladattal a... több»