Film tartalmak

Egy dokumentumfilm Los Angeles, különösen Hollywood szociális, politikai és kulturális állapáról az 1960-as évek közepe és vége között.... több»

60 Stagecoach  (1966)

A postakocsiban, útban Cheyenne felé, egy eléggé vegyes társaság gyűlt össze. A sokszínű kompániának muszáj együttműködnie, hogy túléljék az utazást é... több»
A jóképű amerikai Matt Helm, aki mellékesen szigorúan titkos ügynök, új feladatot kap: ki kell szabadítania egy lézerfegyver-feltalálót, aki a gonosz ... több»
Egy rockénekes elutazik egy kis ohiói városba, hogy előadja televíziós búcsúelőadását, és utoljára megcsókolja legnagyobb rajongóját. ... több»

34 Rough Cut  (2015)

Mesterséges gyémántok jelennek meg a Francia Riviérán. Minden együtt van egy bűnügyi thrillerhez.... több»

75 Aquamania  (1961)

Mr. X vásárol egy hajót és véletlenül belekeveredik egy vízisí versenybe. Vezetési tapasztalat nélkül azonban egy kicsit kilóg a mezőnyből. ... több»

69 Goliath II  (1960)

Goliát II egy hat hüvelyk magas elefánt, akinek már szülője is hatalmas volt. Apja nagyon csalódott benne, de az anyukája büszke rá. Góliát II méretén... több»
Donald kacsa kalandra indul, melyben felfedezi hogyan tud a matematika segíteni a való életben. Az utazás során megtanuljuk, hogy többről van szó mint... több»
Goofy megpróbálja beállítani otthon a házimozi rendszerét. Az eredmény a szokásos módon katasztrofális. ... több»
A jövőben az emberek megfertőződnek egy halom mikroszkopikus kísérleti robottal. Egy fiatalembernek megvan a képessége, hogy irányítsa ezeket a botoka... több»