Film tartalmak

Emberek, életek, sorsok, történetek - olyanokról, akik merik követni az álmaikat, és azokról, akik ezt megpróbálják megakadályozni.  ... több»
Egy volt katonaorvos valamilyen megoldást szeretne találni arra, hogy a menekülttáborban élő gyerekeknek kicsit könnyebb és jobb legyen az élet, ezért... több»
Amikor Hank rájön, hogy barátja, a kukásautó még nem ismeri a karácsonyt, meg szeretné vele ismertetni, ám hamarosan sokkal fontosabb feladatuk is aka... több»
A nagymama úgy dönt, hogy elég öreg már ahhoz, hogy rendbe hozza a család dolgait, és gondoskodjon a végrendeletéről, de erről természetesen a család ... több»
Egy idős úr egy fájdalmas eseményt követően felhagy a festéssel, ám később újra visszatalál az alkotáshoz.  ... több»

84 Kis fejsze  (2020)

Megtörtént eseményeken alapuló sorozat, amely a nyugat-londoni karibi-afrikai közösségekben zajló társadalmi folyamatok történetét dolgozza fel.  ... több»
Johannesburg alvilágát a Masire fivérek uralják, ám hatalmukra és pénzükre másoknak is fáj a foga. A fivéreknek meg kell küzdeniük az árulások, a csel... több»

85 Sweet Home  (2020)

Egy olyan világban, ahol az emberek vérengző szörnyetegekké válnak, egy kamaszfiú és szomszédai a túlélés zálogaként megpróbálják megőrizni az embersé... több»
Tumi hazautazik, hogy otthon töltse a karácsonyt, ám azonnal sikerül tönkretennie húga esküvői terveit. A lánynak ezért mindent meg kell tennie, hogy ... több»

71 Magánélet  (2020)

Egy olyan világban, ahol már semmilyen adat sem titkos, nagyon vigyázni kell, hogy kivel mit osztunk meg... ... több»