Filmkritikák

Ebbe a filmbe teljesen belefeledkezik a néző, beleéli magát és ez fantasztikus érzés. A fantasztikus szó alatt pedig azt értem, hogy kapunk egy lehetőséget arra, hogy átgondoljuk, hogy megértsük, hogy felfogjuk, mi is történt 2010. április 20-án a Mexikói-öbölben. Reggel elolvassuk az újságot, szörnyülködünk a számokon meg a következményeken aztán szépen lassan elménk homályába vesznek ezek a hírek. Moziban nézni teljesen más. Ha ott nézzük, a film jelenetei örökre beleégnek az emlékezetünkbe és jobban át is érezzük a helyzetet, talán változunk is kicsit. Mindenféleképp érdemes legalább egyszer látni. több»
7/10
2016. 09. 22.
Csodás kis vígjáték és egyáltalán nem fog csalódást okozni senkinek, ezért nyugodtan ajánlanám családi filmnek is, mert a fő üzenete mégis csak az, hogy a család mindennél fontosabb. több»
8.5/10
2016. 09. 22.
A film futurisztikus elemeket is tartalmaz, amihez jól passzol a szatírikus humor, így egy olyan minimális költségvetéssel rendelkező filmet kapunk, amit mindenkinek látni kell. több»
8/10
2016. 09. 22.
A film különlegessége, hogy a stáb csak olyan bűvészmutatványokat használt, amik a valóságban is lehetségesek és nem csak az animáció vagy a számítógép segítségével. A rendező azt nyilatkozta, hogy erre különösen odafigyeltek a forgatás alatt, hiszen a nézőnek így olyan élménye lesz mintha ő is a filmben szerepelne. A varázslatos trükkök mellett ne feledkezzünk meg a váratlan csavarokról, amikben az első rész bőven rendelkezett. több»

69 Saul fia  (2015)

6/10
2016. 09. 22.
Különös lenne azt mondani, hogy jó film, de az biztos, hogy érdemes megnézni. Nagyon sok szálat elvarratlanul hagy a rendező, így mindenki a benne felébredő érzelmek hatása alapján ítélheti meg, és értelmezheti a filmet, ami alapvetően egy reményvesztett ember, halálból való feltámadásáról szól. több»