Rólam

Többnyire állruhába érzem magam ..Vagy talán olyasvalakinek ,aki rengeteg emberből tevődik össze. De valójában ez vagyok én ;telis-tele az éppen le írandó mondat nyomaival..;én magam vagyok :anyám gyengédsége...;én magam vagyok.. :saját magam büszkesége.. ;én magam vagyok :serdülőkként tett utazásaim,szerelmeim,kétségbeesett lelkiállapotaim,baráti kapcsolataim,mindaz,amit írtam,amit hallgattam,amit tettem...az emlékezetembe vésődött arcok,órák,percek,ízek...illatok. Mindenekelőtt az vagyok,aki le tudta győzni a sérelmeit,a múltba meg vívott csatáit...Az vagyok akit a baratátaim szeretnek.... Az vagyok aki lenni akartam....Ha mindez el tűnne,vajon léteznék-e akkor is? Én egy hosszú regény vagyok: Az életem.

89 Fogságban  (2013)

2020. 05. 26.
Remek szerep osztás
Nem igazán nézek efféle filmeket de ez,le bilincselő szó szerint a képernyő elé kötött egy percet nem szerettem volna el szalasztani ,hihetetlen fordulatok és nagyon jó s... több»
2019. 06. 14.
Az első rész jobb volt,de ez is remek..jó szerep osztás izgalmas ...a végén nem várt fordulat..igen ..Jóra sikerült :) ... több»