Film tartalmak

„A Street Sharks” egy amerikai animációs sorozat, amelyet 1994 és 1997 között mutattak be. A sorozat a Mattel lemezjáték alapján készült, és a DIC Ent... több»
A „Skeleton Warriors” egy amerikai animációs sorozat, amely 1994-ben jelent meg. A sorozatot Kevin Altieri és Gary Hartle készítette a Landmark Entert... több»
A „Mutant League” egy 1994-ben indult amerikai televíziós animációs sorozat, amely a „Mutant League Football” videójátéksorozaton alapul. A történet e... több»

NA The Head  (1994)

A „The Head” egy animációs televíziós sorozat, amelyben az emberek fejeiben élő paraziták által irányított karakterek kalandjait követhetjük nyomon. A... több»
A „Dino Babies” egy rajzfilmsorozat, amely a kis dinoszauruszok kalandjait mutatja be. A történet középpontjában néhány fiatal dinoszaurusz áll, akik ... több»

NA The Critic  (1994)

A „The Critic” egy amerikai animációs televíziós sorozat, amely a New York-i filmkritikusról, Jay Shermanről szól. A sorozat főszereplője Jay, egy kri... több»
A „Conan and the Young Warriors” egy amerikai animációs televíziós sorozat, amelyben Conan, a hős kalandjai állnak a középpontban, miközben fiatal tár... több»
A „Bump in the Night” egy amerikai stop-motion animációs televíziós sorozat, amelynek eredeti adása 1994 és 1995 között volt. A sorozat középpontjában... több»
A „Sonic the Hedgehog” egy amerikai animációs televíziós sorozat, amelyet a SEGA Sonic the Hedgehog videójáték-sorozata inspirált. A sorozat 1993 és 1... több»
A „Problem Child” egy amerikai animációs televíziós sorozat, amely 1993 és 1994 között futott. Az alapja az 1990-ben megjelent azonos című élőszereplő... több»