A legtehetségesebb fiatal hollywoodi sztárok

Hogy kinek mit tartogat a jövő, azt nehéz megjósolni, különösen igaz ez a Hollywoodban tevékenykedő fiatal színészekre, az alábbi összeállításunkban helyet kapó sztárok viszont mintha már most bizonyították volna, hogy nekik bizony helyük van a legnagyobbak között.

#10
Jharrel Jerome

Jharrel Jerome

szül. 1997. 10. 09. (26 éves)
Bronx, New York, Egyesült Államok
Jharrel Jerome New Yorkban (Bronx) látta meg a napvilágot 1997. október 9-én. Legismertebb szerepeit a Holdfényben (Barry Jenkins Oscar-díjas alkotása), valamint a When They See Us című Netflixes minisorozatban játszotta. Dominikai származású, saját bevallása szerint szerető családban nőtt fel, édesanyja biztatására kezdett... több»
A fiatal színész az elmúlt években az Oscar-díjra jelölt Holdfénnyel tett szert nagyobb ismertségre, ám még ennél is nagyobbat szólt a When They See Us című sorozatban nyújtott alakítása.
#9
Sydney Sweeney

Sydney Sweeney

szül. 1997. 09. 12. (26 éves)
Washington, Egyesült Államok
Sydney Sweeney színésznő 1997. szeptember 12-én született Spokane-ban, az Egyesült Államokban. Egy öccse van, ő maga pedig jelenleg vállalkozástant tanul. Olyan televízió sorozatokban szerepelt, mint a ''Hazug csajok társasága'', a ''Gyilkos Elmék'', a ''Grey's klinika'', ''Chase'', ''Heroes'', ''Kickin' It'' és az ''90210''. Szerepelt... több»
Sydney Sweeney napjaink egyik legsikeresebb és legnagyobb hatással bíró sorozatának, az Eufória stábját erősíti, azonban korábban már olyan produkciókban nyújtott alakításaival is bizonyított, mint az Everything Sucks! és A Fehér Lótusz.
#8
Letitia Wright

Letitia Wright

szül. 1993. 10. 31. (30 éves)
Georgetown, Guyana
saládja Nagy-Britanniába költözött, amikor ő mindössze hétéves volt. Londonban tanult, iskolás évei alatt döntötte el, hogy színésznő szeretne lenni (elmondása szerint a Betűvető című film hatására döntött a színész pálya mellett). Több ügynökséghez is elküldte önéletrajzát, 2011-ben pedig már feltűnt filmekben... több»
A legtöbben alighanem a Fekete Párducból ismerik, amelyben Shurit alakította. A fiatal színésznő azonban már egy sorozatszerep után Emmy-díj jelölést kapott a Black Mirrorban nyújtott színészi teljesítményért.
#7
Saoirse Ronan

Saoirse Ronan

szül. 1994. 04. 12. (30 éves)
The Bronx - New York - Amerikai Egyesült Államok
Saoirse Una Ronan 1994. április 12-én született New Yorkban. Édesapja révén ír felmenőkkel rendelkezik. Gyermekkorának nagy részét Country Carlowba töltötte. Első filmszerepét a Dublini doktorok (2003) című alkotásban kapta, majd sorozatszerepek és tévéfilmek mellékszerepei követték egymást: Proof (2005). Karrierjében az... több»
A színésznőtől már most lehetetlen kiemelni egy emlékezetes alakítást, hiszen az elmúlt években négy alkalommal jelölték Oscar-díjra köztük a Kisasszonyok és a Ladybird főszerepeirért.
#6
Phoebe Dynevor

Phoebe Dynevor

szül. 1995. 04. 17. (29 éves)
Manchester, Egyesült Királyság
Édesapja Tim Dynevor író, édesanyja Sally Dynevor, színésznő. Van egy fiútestvére Samuel Dynevor és egy húga Harriet Dynevor. Nagyszülei Jennifer Whittaker és Robert. Tanulmányait a Cheadle Hulme iskolában végezte el. Első szerepét 2009 és 2010 között kapta a Waterloo Road című TV sorozatban, ahol Siobhan Mailey karakterét... több»
A Netflixen futó A Bridgerton család első évada nagyon rövid időn belül a streamingszolgáltató legnézettebb tartalmává vált. Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page párosa hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet már most.
#5
Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy

szül. 1996. 04. 16. (28 éves)
Miami, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Anya-Taylor Joy 1996. április 16-án Miami-ban, Floridában látta meg a napvilágot, hat gyerek közül ő a legfiatalabb. Spanyol-angol származású édesanyja fotográfus és lakberendező. A család élt Argentínában, valamint az Egyesült Királyságban is. A színészet mellett balettozik. 2014-ben látható volt a Vikingek csatája, valamint a... több»
Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerét aratta a Netflix műsorkínálatában elérhető A vezércsel című sorozat, amely egyúttal Anya Taylor-Joyt Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjévé léptette elő. Anya A boszorkányban hozta első emlékezetes alakítását, ám nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben is érdemes követni pályafutását.
#4
Tom Holland

Tom Holland

szül. 1996. 06. 01. (27 éves)
Kingston upon Thames, Egyesült Királyság
Thomas Stanley Holland 1996. június 1-én született Londonban, Kingston-upon-Thames-ben Nicola Elizabeth fotós és Dominic Holland író és komikus gyermekeként. Három testvére közül Holland a legidősebb , testvérei: Sam és Harry akik ikrek és 3 évvel fiatalabbak, és Patrick aki nyolc évvel fiatalabb. Tanulmányait a római-katolikus... több»
Tom Holland napjaink egyik legkivételesebb tehetsége, táncol, énekel és színészkedik. A szélesebb nézőközönség ez utóbbi kapcsán ismerheti. Tom Holland az MCU-na köszönhetően tett szert nemzetközi ismertségre, az elmúlt években pedig olyan produkciókban is felbukkant, mint a Cherry, a Mindig az ördöggel és az Uncharted.
#3
Florence Pugh

Florence Pugh

szül. 1996. 01. 03. (28 éves)
Oxford, Egyesült Királyság
Édesapja restaurátorként, édesanyja táncosként dolgozott. Fiatalkorát Spanyolországban töltötte, a helyi Sotogrande-ban tanult, majd visszatérve Angliába a Wychwood Schoolban és az oxfordi St. Edward’s Schoolban folytatta tanulmányait. Iskolás évei alatt pedig számos színjátszó körnek is a tagja volt. Első filmszerepét az... több»
A Midsommar után a Kiszassonyokkal bizonyított, hiszen a filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriában. Florence Pugh sosem hozza kétszer egymás után ugyanazt a karaktert, nagyon úgy tűnik, hogy színészi eszköztára kimeríthetetlen, és hogy szinte bármit képes eljátszani.
#2
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

szül. 1995. 12. 27. (28 éves)
Hell’s Kitchen, New York, Egyesült Államok
Édesapja Marc Chalamet francia származású, az UNICEF szerkesztője, édesanyja Nicole Flender amerikai származású, ingatlanügynök és táncosnő. Családjában a művészi vonatkozás is megtalálható, hiszen nagybátyja Rodman Flender amerikai színész, rendező, író és producer, anyai nagyapja pedig Harold Flender,... több»
A fiatal színészt napjaink egyik legnagyobb szívtiprójának is nevezhetnénk. Chalamet azonban kivételes tehetségnek számít, hiszen az elmúlt években olya nagysikerű produkciókban szerepelt, mint a Szólíts a neveden, a Lady Bird, a Kisasszonyok és a Dűne.
#1
Zendaya

Zendaya

szül. 1996. 09. 01. (27 éves)
Oakland, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Zendaya Maree Stoermer Coleman 1996. szeptember 1-jén született. Amerikai színésznő, énekesnő és táncos. Szülei Kazembe Ajamu Coleman és Claire Stoermer. 2 fiútestvére és 3 lánytestvére van: Austin, Julien, AnnaBella, Kaylee, Katianna. Tanulmányait az Oaklandi Művészeti Iskolában végezte. A kaliforniai Shakespeare színház... több»
A legtöbb gyereksztárnak nehéz kitörni a Disney Channel skatulyájából, ha mégis sikerül, akkor bizony alapos átalakuláson kell keresztülmennie. Zendaya azonban rengeteget bizonyított az elmúlt években, hiszen nem csak a Pókember-filmekkel, hanem az Eufória sorozattal is új alapokra helyezte a karrierjét.