Decemberben a Disney+-on: Ezekről a filmekről és sorozatokról nem érdemes lemaradni az ünnepi szezonban

Utánozhatatlan karácsonyi hangulat és régóta várt premierek a Disney+ decemberi kínálatában.

A hideg beköszöntével és a korai sötétedéssel egyre kevesebb kedvünk van kimozdulni az otthon melegéből, mindez pedig remek lehetőséget kínál a benti kikapcsolódásra. 

Ráadásul ideális alkalom ez arra is, hogy bepótoljuk a lemaradást és élvezzük azokat a tartalmakat, amelyeket az év során halogattunk. Ha szerinted nincs karácsony Kevin nélkül és a fa díszítése közben is a „Legyen hó!”-t dúdolod, esetleg inkább John McLane és Hans Gruber ikonikus összecsapását néznéd meg újra, vagy akár teljesen hidegen hagynak a karácsonyi tartalmak, a Disney+ felületén biztosan találsz magadnak megfelelő néznivalót – korosztálytól függetlenül. 

Azoknak, akik már a karácsonyra hangolódnának

Az ünnepi gyűjteményben olyan újdonságok szerepelnek, mint a Télapuk (The Santa Clauses) második évada, az Egy igazi karácsony (Dashing Through the Snow), és az Egy ropi naplója - Karácsony: Négy fal között (Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever). Emellett olyan karácsonyi családi klasszikusok, mint a Reszkessetek, betörők! filmek (Home Alone 1-4), a Muppeték karácsonyi éneke (The Muppet Christmas Carol) és a listán méltóképpen helyet foglaló, idén 10 éves Jégvarázs (Frozen 1-2) vagy az idén 35 éve mozikba kerülő, és sokak szerint a valaha készült legjobb karácsonyi film, a Drágán add az életed! (Die Hard) is megtalálható a platformon.

Azoknak, akik a premiereket várják

December 15-étől elérhető az Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny), 20-ától a Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson and The Olympians), valamint két nappal később mutatkozik be a Marvel univerzum hősein alapuló Mi lenne, ha...? (What if...?) sorozat második évada, amibe nagy meglepetésként a képregényes univerzum egyik legismertebb karaktere, Tony Stark, vagyis a Vasember is visszatér.

Azoknak, akik mozimaratonra vagy sorozatdarálásra készülnek

Az összes Marvel film és sorozat, a teljes Star Wars saga, vagy az Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum) és a A Karib-tenger kalózai (Pirates of the Caribbean) filmek mind egybegyűjtve, egy gombnyomásra nézhetők. A sorozatok szerelmesei sem unatkoznak majd, az FX A mackó (FX The Bear), a Gyilkos a házban (Only Murders in the Building), a Modern család (Modern Family) és A Simpson család (The Simpsons) összes évada is elérhető már a kínálatban.