A George Millerr rendezésében készült Háromezer év vágyakozás az idei év egyik legizgalmasabb megjelenésének számít.

A film egyik főszerepét alakító  Idris Elba pedig elmagyarázta a produkció egyik legérzékibb jelenetét, amelyben az általa alakított dzsinn és Tilda Swinton által alakított Alithea lefekszenek egymással.

“A karakterem közel 3000 éve dzsinn, és valahányszor kiszabadult, mindig történt valami baleset, ami miatt visszazárták őt a palackba” - mondta Idris Elba egy interjúban, amelyet a Metro magazin adott közre.

A színész azt is elárulta, hogy a film szexjelenet szinte igazi “mesterségnek” bizonyult. “Igen, a filmben nem szeretkezésnek, hanem szerelmi mesterségnek hívják, ez az a mód, ahogyan a dzsinnek szeretkeznek. Ez az egyik legszebb része a filmnek, mert ez egy igazi speciális effektekkel, festéssel, mozgással, képekkel tarkított dolog, ami hihetetlen. A szerelemszerzés módja nagyon különbözik az emberekétől, így George ezt vizuálisan is elmagyarázza” - jegyezte meg a színész.

A Háromezer év vágyakozás szeptember nyolcadikán érkezik a hazai mozikba.

dráma | fantasy | romantikus

Egy tudós története, aki tulajdonképpen elégedett az életével, miután azonban találkozik egy dzsinnel, aki három kívánságot kínál neki a szabadságáért cserébe, az élete... több»