1 éve hunyt el a Dr. Csont sztárja: Mi történt valójában Heath Freemannel?

Egy évvel ezelőtt hunyt el Heath Freeman, akinek halálával kapcsolatban a későbbiekben számos további hír látott napvilágot.

A történtekről és Freeman halálának körülményeiről korábban ITT és ITT írtunk, a színész szervezetében többféle opioidot és kábítószert találtak (fentanil, kokain, hidrokodon, oxikodon és alprazolam), így a halottkém jelentése szerint Heath túladagolásban hunyt el. 

Miután a texasi Austinban lévő otthonában, az ágyban találtak rá, Freemant a jelentés szerint a helyszínen halottnak nyilvánították. A jelentésben az is szerepel, hogy a rendőrség később oxycodon- és alprazolam-tablettákat talált Freeman otthonában, amelyet általában Xanaxként ismernek.

KORAI ÉVEK

A Dr. Csont sztárjának halála megrázta rajongókat és filmes szakmát egyaránt, de nézzük egy kicsit részletesebben, hogy ki is volt ő. Heath Freeman az Egyesült Államokban született. Színészetet és filmművészetet tanult a New York University's Tisch School of the Arts-on, majd a későbbiekben jelentkezett az austini Texasi Egyetem BFA színészi programjába.

KARRIER

2003-ban az NCIS című televíziós sorozat egyik epizódjában játszotta Benjamin Frank szerepét. Legkiemelkedőbb szerepe azonban egy sorozatgyilkos, Howard Epps alakítása volt a Dr. Csont című televíziós sorozatban. 2010-ben pedig már producerként is részt vett a Skateland munkálataiban.

MAGÁNÉLET

Heath Freeman soha nem tisztázta, hogy házas vagy egyedülálló, halálának hírét viszont Shanna Moakler közölte a nyilvánossággal. “Megszakad a szívem, amikor kedves barátom, Heath Freeman, tehetséges színész, rendező, producer, kiváló szakács és szilárd barát elvesztéséről hallok. Nagyon fogsz hiányozni, és minden csodálatos emléket, amit mindannyian átéltünk... és rengeteg nagyszerű emlékünk van!” - írta a színésznő az Instagramon.

Heath Freeman 41 éves korában hunyt el.