41 éves korában elhunyt a Dr. Csont és számos sorozat sztárja, Heath Freeman

Heath Freeman, a színész, aki leginkább a sorozatgyilkos, Howard Epps szerepéről ismert a Dr. Csont két évadából, 41 éves korában meghalt. Shanna Moakler, a valóságshow sztár, az egykori Miss USA volt az első, aki Freeman haláláról írt a közösségi médiában. Menedzsere, Joe S. Montifiore megerősítette a hírt.

Montifiore a következő nyilatkozatot adta ki:

“Rendkívül letört minket szeretett Heath Freemanünk elvesztése. Egy ragyogó ember volt,(...) kitörölhetetlen nyomot hagyott a szívünkben. Élete csordultig volt mély hűséggel, szeretettel és nagylelkűséggel családja és barátai iránt, valamint rendkívüli életszeretet jellemezte.

Nagyon büszke volt a legutóbbi filmes munkájára, és igen izgatott volt karrierje következő fejezetét illetően. Figyelemre méltó öröksége, mint fiú, testvér, nagybátyj, barát, rendkívül tehetséges színész és producer, tökéletes szakács, valamint a legfertőzőbben és leglátványosabban nevető emberként örökké élni fog. Emléke legyen áldás mindazoknak, akik ismerték és szerették.”

Freeman számos nagysikerű sorozatban szerepelt, ezek közé tartozik a Vészhelyzet, az NCIS - Tengerészeti helyszínelők, a Vérprofik, ben és a Dr. Csont is.

Legutóbb Michael Polish rendező Terror on the Prairie című filmjében kapott szerepet, melynek Gina Carano a főszereplője.

Bár hivatalosan nem erősítették meg a halál okát, Moakler azt írta az Instagram-oldalán, hogy a színész „tegnap álmában elhunyt austini otthonában”.

Nyugodjék békében.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shanna Moakler (@shannamoakler) által megosztott bejegyzés

#1
Heath Freeman

Heath Freeman

szül. 1980. 06. 23. - elhunyt 2021. 11. 14.
USA
Heath Freeman amerikai színész, aki leginkább a sorozatgyilkos, Howard Epps szerepe kapcsán tett szert széleskörű népszerűségre a Dr. Csont két évadában. Freeman számos nagysikerű sorozatban szerepelt, ezek közé tartozik a Vészhelyzet, az NCIS - Tengerészeti helyszínelők, a Vérprofik, ben és a Dr. Csont is. Utolsó filmje a Michael... több»