#10

65 A lecke  (2014)

(2)

dráma

Az általános iskolai tanítónő, Nadezhda rájön, hogy egyik diákját meglopták az osztályteremben. Megszállott nyomozásba kezd, hogy kiderítse az elkövető kilétét, pedig... több»

#9

64 A keresés  (2014)

(1)

dráma | háborús

A keresés című filmdráma főhőse egy kisfiú, aki a csecsenföldi mészárlások alkalmával szemtanúja lesz szülei kivégzésének. Csecsemő kistestvérét nem tudja ellátni,... több»

#8

82 Apák és lányaik  (2015)

(15)

dráma

Katie Daviesnek (Amanda Seyfried) nehéz gyermekkora volt, édesanyja autóbalesetben meghalt, melyet követően Pulitzer-díjas édesapja depressziós lett. Huszonhét évvel később a... több»

#7

51 Új esély  (2015)

(1)

dráma

Az Új esély című filmdráma egy sikeres férfi történetét meséli el, aki tökéletes élettel rendelkezik: munkájában sikeres, kedves feleséggel és csodás otthonnal. Egy nap... több»

#6

65 Szemekbe zárt titkok  (2015)

(34) (1)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Az összeszokott FBI csapat tagjai, Ray, Jess és a kerültei ügyész, Calire elszakad egymástól, miután Jess tinédzser lányát brutálisan meggyilkolják. Tizenhárom évvel később... több»

#5

dokumentum

A művészet templomai: Firenze és az Uffizi képtár című dokumentumfilmben a reneszánsz művészet legnagyobb mestereinek lenyűgöző és egyedi alkotásait figyelhetjük meg. A... több»

#4

zenés

A Star Warstól Schindlerig - John Williams-gálakoncert középpontjában napjaink egyik legismertebb és legnagyszerűbb zeneszerzője, John Williams áll. A művész olyan kultikus... több»


Szereplők: Gustavo Dudamel
#2

72 Truman  (2015)

(3)

dráma | vígjáték

A Truman című filmdráma egy barátság két főszereplőjét állítja elénk. Julian és Tomas gyerekkori barátok, ám az élet egész más irányba, s más kontinensre sodorta őket az... több»

#1

68 Joy  (2015)

(23) (5)

dráma

Disney+

A JOY négy generáció, és egy sorsával küszködő egyedülálló édesanya történetét meséli el, aki az ország egyik legsikeresebb vállalkozójává vált. A film Joy Mangano, az... több»