10(!) új streaming sorozat és évad érkezik a jövő héten, itt a lista (Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video - 50. hét, 2023)

Bőven lesz mit néznie a sorozatrajongóknak az év ötvenedik hetén is. A nagyobb streaming csatornák, mint a Netflix, az HBO Max vagy az Amazon Prime ezekre a napokra is időzített sok új sorozatot és évadpremiert, csak győzzük őket bedarálni. Mutatjuk is azt a tízet, amire szerintünk érdemes lesz azonnal rárepülni.

#10

57 1670  (2023)

(1)

történelmi | vígjáték

Netflix

1670-et írunk. Jan, egy nemesi család feje és Adamczycha falu (kisebbik) felének tulajdonosa arról álmodik, hogy neve szerepleni fog a lengyel történelem lapjain, a világ... több»

1670-et írunk. Jan, egy nemesi család feje és Adamczycha falu (kisebbik) felének tulajdonosa arról álmodik, hogy neve szerepleni fog a lengyel történelem lapjain, a világ leghatalmasabb országában. Élete sikerei arra engednek következtetni, hogy jó úton jár. Végül is mindent örökölt, a többit pedig saját parasztjai kemény munkájával érte el. Nagyra törő terveit azonban megzavarják a földbirtokos nehéz mindennapjai: a területi tanácsban ismét meg kell vétózni az adóemelés ötletét, a parasztok elveszítik a munkakedvet, a lánya ellenzi a mágnás fiának elengedését, a ravasz szomszéd, Andrzej pedig azt tervezgeti, hogyan lehetne idén nagyobb termést betakarítani... Ráadásul a Nemesi Köztársaság éppen most hanyatlik. Szerencsére a gondviselés mindig a lengyelek oldalán áll, és János haladó gondolkodása lehetővé teszi, hogy minden helyzetből kikerüljön, és elérje az örök dicsőséget! December 13-tól a Netflixen.
#9

valóságshow

Netflix

A versenyzők új kihívások elé néznek az új évadban, a szabályok pedig megváltoztak, így az izgalmak fokozódnak. több»

Egy lakatlan szigeten szinglik találnak egymásra, majd ezután egy gyönyörű szigetre utaznak már egy párként, hogy romantikus kiránduláson vegyenek részt. A versenyzők új kihívások elé néznek az új évadban, a szabályok pedig megváltoztak, így az izgalmak fokozódnak. December 12-től a Netflixen.
#8

dokumentum | sportfilm

Netflix

Betekintést nyerhetünk az amerikai női válogatot munkájába és a kulisszák mögé. Érezhetjük a feszültséget, az elragadtatást, az izgalmat és a küzdelmeket, amelyeken ezek a... több»

Betekintést nyerhetünk az amerikai női válogatot munkájába és a kulisszák mögé. Érezhetjük a feszültséget, az elragadtatást, az izgalmat és a küzdelmeket, amelyeken ezek a sportolók keresztülmennek, miközben a harmadik egymást követő világbajnoki győzelmük felé tartanak. December 12-től a Netflixen.
#7

akció | animáció | kaland

HBO Max

Clark Kent felépíti titkos Superman-identitását, és elfogadja Metropolis hősének szerepét, miközben közös kalandokba keveredik és beleszeret Loisba, a sztárnyomozó... több»

Clark Kent felépíti titkos Superman-identitását, és elfogadja Metropolis hősének szerepét, miközben közös kalandokba keveredik és beleszeret Loisba, a sztárnyomozó újságírónőbe, aki Jimmy Olsent is szárnyai alá veszi. December 11-től az HBO Maxon.
#6

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

Brazília legellentmondásosabb popénekesnője ebben a doku-sorozatban megnyílik szerelmi életéről, karrierjéről, vitáiról és új albumának elkészítéséről. több»


Szereplők: Luísa Sonza
Brazília legellentmondásosabb popénekesnője ebben a doku-sorozatban megnyílik szerelmi életéről, karrierjéről, vitáiról és új albumának elkészítéséről. December 13-tól a Netflixen.
#5

krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Egy álarcos elkövető meggyilkol egy prominens politikust, és egy régi aranyérmét hagy a kezében. Nikola Bobic, a védőügyvéd vonakodva elvállal egy ügyet, és beleveti magát... több»

Egy álarcos elkövető meggyilkol egy prominens politikust, és egy régi aranyérmét hagy a kezében. Nikola Bobic, a védőügyvéd vonakodva elvállal egy ügyet, és beleveti magát egy veszélyes játszmába, amely örökre megváltoztatja az életét. December 14-től az HBO Maxon.
#4

64 Yu Yu Hakusho  (2023)

(3)

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Egy tinédzsert megölnek, majd feltámad, hogy természetfeletti nyomozóként dolgozzon. több»

Egy tinédzsert megölnek, majd feltámad, hogy természetfeletti nyomozóként dolgozzon. A One Piece után egy másik népszerű anime is élőszereplős formában elevenedik meg a Netflixen. Premier december 14-én.
#3

romantikus | vígjáték

Netflix

Thando egyedülálló, 30 éves, és azt hazudja a családjának, hogy van egy barátja. Most 24 napja van arra, hogy karácsonyra hazahozzon egyet. Vajon sikerülhet neki? több»

Thando egyedülálló, 30 éves, és azt hazudja a családjának, hogy van egy barátja. Most 24 napja van arra, hogy karácsonyra hazahozzon egyet. Vajon sikerülhet neki? December 15-től a Netflixen.
#2

akció | dráma | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki. Reacher rájön, hogy ez mit jelent: a 10-30 egy katonai kód, amellyel sürgős segítséget kérnek. Kapcsolatba lép egykori harcostársával, Frances Neagley-vel, és együtt kiderítik, hogy egyik régi bajtársuk meghalt. December 15-től az Amazon Prime-on.
#1

animáció | dráma | vígjáték

Netflix

Az emberiség globális megsemmisülése fenyeget egy titokzatos bolygó miatt, amely a Föld felé száguld. A hedonista tömegből egy csendes és örökké nyugtalan nő tűnik ki, míg a... több»

Az emberiség globális megsemmisülése fenyeget egy titokzatos bolygó miatt, amely a Föld felé száguld. A hedonista tömegből egy csendes és örökké nyugtalan nő tűnik ki, míg a többség szabadon követheti legnagyobb vágyait. December 15-től a Netflixen.