Nagyon nehéz időszakon van túl a népszerű színész, Stanley Tucci. A sztárnál ugyanis hat évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak, amiről sokáig nem beszélt nyilvánosan. Mostanra sikeresen megvívta a harcát a betegséggel és a Citadel kapcsán adott interjújában nyílt meg.

Stanley Tucci 2017-ben tudta meg, hogy szájüregi vagy nyelvrákja van. A kezelések igen kellemetlenek voltak, lényegében fél éven keresztül csak csövön keresztül tudott táplálékot magához venni. Ezzel kapcsolatban elárulta, hogy fél éven keresztül „mindennek olyan íze volt, mint annak a bizonyosnak és mindennek olyan szaga volt, mint annak a bizonyosnak”.

Hónapokba telt, mire újra normálisan tudott étkezni és újra megérezte az ételek ízét. Ez idő alatt 15 kg-ot fogyott, mivel nem tudott rendesen táplálkozni és a kemoterápia is megviselte a szervezetét.

A diagnózis azért is rémítette meg a sztárt annyira, mert 2009-en rákban veszítette el a feleségét és gyermekei anyját, Kate Tuccit. A pár akkor szinte az egész világot bejárta a gyógymód után kutatva, de sajnos nem jártak sikerrel. Így amikor Stanley Tucci megtudta, hogy ő is rákos beteg, még jobban megrémült.

Ebben a nehéz időszakban nem volt egyedül, mivel jelenlegi párja, Felicity Blunt mindvégig támogatta őt és kitartott mellette. A pár 2012-ben házasodott össze, miután Felicity Blunt húga, Emily Blunt összehozta őket.