16 év után újra együtt Clooney és Pitt, rögtön streamingre jön az új filmjük, és már a folytatásról is tárgyalnak

George Clooney és Brad Pitt, akik utoljára tizenhat évvel ezelőtt Joel és Ethan Coen  Égető bizonyíték című filmjében dolgoztak együtt, újra egyesítik erejüket a Wolfs című thrillerben, amelyet a Pókember: Nincs hazaút direktora, Jon Watts rendez.

A filmet New Yorkban 2023 telén, és két magányos farkas történetét meséli el, akiknek ugyanaz a küldetésük. Bár a Wolfs még mindig az utómunkálatoknál tart, George Clooney a Deadline-nak elárulta, hogy már tárgyalnak a folytatásról.

Dicsérte a Watts-szal való közös munka élményét, és izgatottan nyilatkozott a Pitt-tel való forgatásról, megjegyezve, hogy a film felülmúlta az elvárásokat.

Hollywoodban szokatlan, hogy a folytatást már az első film megjelenése előtt tervezik, különösen a nem franchise-filmek esetében. A Wolfs minőségébe vetett bizalom, valamint Clooney és Pitt nevei azonban a várhatóan meghozzák a sikert.

A filmet először a mozikban mutatják be, mielőtt debütálna az Apple TV+ streaming platformon, követve Ridley Scott Napóleonjának példáját.

A Wolfs egyelőre nem kapott premierdátumot, de várhatóan már 2024-ben láthatjuk.