3 Keanu Reeves-film, amit az új rajongóknak látniuk kell... Keanu Reeves szerint

Talán még a legelszántabb rajongó sem lenne képes felsorolni az összes produkciót, amelyekben Keanu Reeves szerepet vállalt.

A színész az Esquire magazinnak adott legfrissebb interjújában mindenesetre adott némi támpontot, hogy mely alkotásokat is érdemes megnézni, amelyekben főszerepet vállalt. Keanu azt persze elutasította, hogy kiválassza a saját kedvenceit, hiszen szinte mindegyik produkcióhoz fűzi valamilyen kedves emlék, azt viszont megjegyezte, hogy az általa ajánlott három film alapján ő maga is jobban megismerhető.

“Kezdjük a Mátrixszal, és amikor Mátrixról beszélek, akkor a teljes trilógiát értem alatta. Ez egy” - kezdte a színész, majd Az ördög ügyvédjét ajánlotta a továbbiakban, amelyhez kapcsolódóan megjegyezte, hogy az Al Pacinoval való közös munka a mai napig felejthetetlen számára.

Hogy egy kis “akció” is legyen az ajánlások között, Reeves harmadikként a Holtpont filmet említette, amelynek esetleges folytatásáról a napokban írtunk.

Keanu Reeves karrierje során egyébként hét alkalommal alakított “John” nevű karaktert, persze John Wick és Neo szerepei közül már nem tudná megmondani, melyik is áll a szívéhez közelebb.

#3

80 Holtpont  (1991)

(13) (14)

akció | krimi | thriller

Álarcos bűnözők elkövetik az évszázad bankrablását. A bűncselekményt követően az FBI nyomozója úgy dönt, a legjobb megoldás az, ha beépül a gyanúsítottak közé.... több»

#2

89 Az ördög ügyvédje  (1997)

(50) (9)

dráma | misztikus | szatíra | thriller

Kevin Lomax rendkívüli meggyőzőerejével minden ügyét megnyeri, gyönyörű és bájos felesége van, munkájában és magánéletében is szerencsés. Egy napon szokatlan... több»

#1

92 Mátrix  (1999)

(137) (68)

akció | sci-fi

HBO Max

Neo (Keanu Reeves) ismeri a világot, amiben él, legalábbis azt hiszi, amíg meg nem ismerkedik Morpheusszal (Laurence Fishburne). A titokzatos férfi olyan dolgokat mutat neki, melyek... több»