4 vadonatúj sorozat, amire érdemes rákattannod a héten (Netflix, Disney+, SkyShowtime)

Áprilisban sem fogunk unatkozni, ha épp sorozatokkal ütnénk el a szabadidőt. A nagyobb streaming szolgáltatók kínálatában körülnézve mi is találtunk négy újdonságot, amire szerintünk megéri időt szánni ezen a héten. Mutatunk egy kicsit sötét humorú komédiát és egy világáborús történelmi drámát a Netflixen. De van egy családi dráma a Disney+-on, a SkyShowtime-on pedig egy régi klasszikus spin-offja.

#4

musical | romantikus | vígjáték

SkyShowtime

John Travolta és Olivia Newton John 1978-as Pomádé című musicaljének spin-offja. több»

A kultikus Grease előzményeit elmesélő sorozat! Az események négy évvel a film előtt, 1954-ben játszódnak, a helyszín pedig természetesen a Rydell gimnázium, ami nem egy vidám hely. A diákok közt van egy lány banda, a Pink Ladies, akik stílusa és viselkedése lassan megfertőzi a többieket és hatással lesz mindenkire. Április 7-től a SkyShowtime-on.
#3

dráma

Disney+

Egy nőt követhetünk nyomon, aki vonakodva tanácsadóvá válik. Névtelenül tisztelt rovatvezető lesz, még akkor is, amikor a saját élete darabokra hullik. több»

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült sorozat főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra... pedig talán pont erre termett. Április 7-től a Disney+-on.
#2

dráma | történelmi

Netflix

A film egy nemzetközi csoportot követ nyomon, akik a II. világháború során az életüket kockáztatva segítenek menekülteknek elhagyni a megszállt Franciaországot, köztük sok... több»

A film egy nemzetközi csoportot követ nyomon, akik a II. világháború során az életüket kockáztatva segítenek menekülteknek elhagyni a megszállt Franciaországot, köztük sok olyan embernek, akik szerepelnek a nácik legkeresettebb személyek listáján. Miközben a csoport továbbra is kockáztatja az életét, a halálos veszély fenyegetése váratlan együttműködéseknek és intenzív szerelmi kapcsolatoknak ad helyet. A történelmi dráma április 7-től nézhető a Netflixen.
#1

76 Balhé  (2023)

(10) (2)

dráma | vígjáték

Netflix

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. több»

Egy anyagi gondokkal és családi problémákkal küzdő férfi és egy túlságosan is zárkózott nő egy parkolóban egymás útjába kerül és vitába keveredik. Egyikük sem képes elengedni a sérelmét és a kezdeti bosszúhadjáratból egymás életének elengedhetetlen részévé válnak. A fekete humorú sorozat április 6-án debütál a Netflixen.