Netflix: 5 film és sorozat, amit biztosan látni fogsz a nyáron!

Végre itt a nyár, ami Neflixnél egyet jelent az új sorozatok, folytatások dömpingjével. Hogy megtaláld a legjobbakat, készítettünk egy 5-ös listát arról, mit érdemes megnézned.

 

#5

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

Mire lehet számítani a harmadik évadban? Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyetegei egymással versengenek, hogy megszerezzék Cirit, Geralt kitartóan védi a lányt  eltökélt szándéka, hogy elűzzön mindenkit, aki megpróbál ártani  újraegyesült családjának.Yennefer, aki a fiatal lány mágikus tanítója, elviszi őket Aretuza erődjébe, amitől azt remélik, többet megtudhatnak Ciri ismeretlen képességeiről. A várt biztonság helyett azonban éppen viperafészekbe nyűlnak, ahol a politikai korrupció és a fekete mágia hátterében egyik árulás követi a másikat. A megmenekülésük érdekében mindent kockára kell tenniük. Ez lesz Henry Cavill utolsó évada Geralt szerepében. A színész helyét a 4. évadban Liam Hemsworth veszi át.
#4

horror | misztikus | sci-fi

Netflix

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, és mindenkit, aki látja, öngyilkos lesz, Sebastiannak és kislányának, Annának a saját túlélésükért kell... több»

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ népességét, a szemtanúk pedig sorra követnek el öngyilkosságot, a túlélés érdekében Sebastiannak és kislányának, Annának saját utat kell törniük Barcelona kietlen utcáin… A sorozat szorosan kapcsolódik Sandra Bullock Madarak a dobozban című filmjéhez, gyakorlatilag a barcelonai változat, az eredeti film spin-offja. A cselekmény az idegen invázió legelején játszódik, kicsit jobban megismerjük azokat a lényeket, amelyeknek nem szabad a szemébe nézni, különben öngyilkosságra csábítanak.
#3

dráma | romantikus

Netflix

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»

A rögbi iránti közös szenvedélyük miatt a tinédzser Charlie és Nick gyorsan összebarátkoznak. Charlie hamarosan beleszeret Nickbe, annak ellenére, hogy úgy véli, nem lehet nála esélye. Ez a gyöngyszemnek számító sorozat egyenesen az Egyesült Királyságból érkezik, az Alice Oseman által írt azonos című képregény adaptációjaként. Az új epizódokban Charlie és Nick nyíltan vállalják szerelmüket, és egy kis kitérőt is tesznek Párizsba egy iskolai kirándulás alkalmával.  
#2

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

Rachel Stone a Charta, egy nagyhatalmú globális békefenntartó szervezet tagja, aki fedősztorija alapján egy egyszerű technológiai szakértő, aki most csatlakozott az MI6 elit csapatához. Stone hűséges a küldetéséhez. Mindenkivel szemben gyanakvó. Találkozik egy titokzatos hackerrel, aki veszélybe sodorja kettős életét. Rachelnek mindent meg kell tennie, hogy megvédje a Chartát. Ő az egyetlen, aki visszaszerezhet egy értékes, egyben veszélyes erőforrást, melynek kódneve A Szív.
#1

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

Volt idő, amikor Gold Roger volt a Kalózok Királya. Amikor meghalt, a felbecsülhetetlen értékű kincsét, amelyet One Piece néven ismertek, valahol a Grand Line nevű, oceánon átivelő vonalon rejtették el. Sok kalóz indult a kincs keresésére, de meghaltak, mielőtt elérték volna céljukat. Monkey D. Luffy arról álmodik, hogy megtalálja ezt a legendás kincset, és ő lesz az új Kalózok Királya. Most már csak egy legénységet kell gyűjtenie, hogy elindulhasson a nagy kalandra.