5 tévésorozat, amit nézned kéne, ha bejött a Lupin

Az idei év egyik nagy slágere a Netflixen a francia sorozat, a Lupin. Az immár két évadot is megért sorozat egy apja haláláért bosszút esküdött mestertolvajról szól, aki tehetségét és tudását arra használja fel, hogy leleplezze az apja haláláért felelős tehetős üzletember sötét oldalát. A Lupinn hatalmas siker, januári bemutatója óta gyakorlatilag folyamatosan ott van a Netflix tíz legnézettebb műsora között.

De mi van akkor, ha valaki már kipörgette az egyébként nem túl hosszú első két évadot, és most azon tanakodik, hogy mivel üsse el az időt? Mutatunk nekik öt olyan sorozatot, amely jó eséllyel legalább annyira le fogja őket kötni, mint a Lupin tette.

#5

83 Imposters  (2017)

dráma | krimi | misztikus | vígjáték

Egy fekete humorú vígjátéksorozat, melynek főhőse egy fiatal, gyönyörű nő, aki miután elcsavarja a férfiak fejét, lelécel a pénzükkel. több»

Talán ez volt a legkevésbé felkapott a listán szereplő sorozatok közül, évadok tekintetében is ez a legrövidebb. Mindössze két szezont futott, de ezek azért megérdemelnek egy esélyt. A történet egy fiatal és feltűnően csinos nőről szól, aki szépségét arra használja fel, hogy tehetős férfiakat csábítson el, majd lelépjen a pénzükkel.
#4

86 A szélhámos  (2015)

(2)

dráma | krimi

Amazon Prime Video

Marius nemrég került ki a börtönből, ahol tulajdonképpen ellopta cellatársa személyazonosságát. Így hát most Pete néven készül újabb gaztettekre, de a célkeresztbe ezúttal... több»

A három évados sorozat egy piti bűnözőről szól, aki a börtönből való szabadulás után ellopja egy cellatársa személyazonosságát. Innentől már Pete néven követ el további bűntényeket, ám ezúttal már áldozatait az alvilágból válogatja össze.
#3

85 Bosszú  (2011)

(24)

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Egy fiatal nő bosszút forral azok ellen, akik tönkretették családját. Miután új környékre költözik, nekilát a tervének: őt senki sem ismeri, ő azonban jól tudja, hogy ki... több»

A végül csak négy évados sorozat egy fiatal nőről szól, aki bosszút esküszik a családja tönkretevői ellen. Ehhez fondorlatos hadjáratot eszel ki. Új környékre költözik, ahol őt senki sem ismeri, de ő mindenkinek ismeri a sötét titkait.
#2

82 A nagy pénzrablás  (2017)

(32) (2)

akció | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy csoport különleges tolvaj megtámadja a Moneda and Timbre pénzverdét, hogy megvalósítsák a tökéletes bűntényt. A terv szerint 2,4 milliárd eurót lovasítanának meg. több»

Kétségtelenül jelenleg ez a Netflix hosszú távon is legnépszerűbb sorozata. Az eddig öt évadot megért spanyol sorozat egy csapat sepciálisan összeválogatott tolvaj és rabló kalandjait meséli el, akik megpróbálták végrehajtani a tökéletes bűntényt. De persze, mint mindig, itt sem ment minden a terek szerint.
#1

91 Sherlock  (2010)

(74) (9)

dráma | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

A BBC elhozta a 21. századba minden idők legnépszerűbb mesterdetektívét, Sherlock Holmest és társát, Dr. Jonh Watsont. A legendás páros soha nem látott eleganciával és... több»

Ha szereted a világ leghíresebb tolvajáról mintázott Lupin sorozatot, akkor imádni fogod a világ leghíresebb detektívjének kalandjait is! A Sherlock összesen négy évadot ért meg és ezek mindegyike piszok népszerű volt. A sorozat napjaink modern környezetébe helyezi a fondorlatos nyomozót, aki szövevényes bűneseteket old meg.