A 6 legjobb új sorozat, amiről vétek lenne lemaradni ezen a héten (február 26-március 3)

Lássuk, milyen új és nagyszabású műsorok érkeznek február utolsó és március első hetében a streamingre! Párizsi alvilág a Netflixen, A sógun a Disney+-on, és ez csak a jéghegy csúcsa.

Lesznek animációs kalandok, történelmi eposzok, true crime műsorok, kosztümös vígjátékok is (Ha A zászlónk halált jelent mentén beleszerettetek volna a műfajba!) hogy, ne maradjatok tartalom nélkül! 

Amennyiben pedig adott szolgáltatóhoz van előfizetésed, csak menj a műsor mafab adatlapjára, görgess kicsit le, keresd meg a streaming ikont, kattints és már nézheted is a kiválasztott sorozatodat!

#6

65 Útonálló  (2024)

vígjáték

Apple TV+

Dick egy igazán híres rabló, akinek sikerét leginkább a sármja, a magamutogatása és a nagyszerű haja határozza meg. több»

Az Apple TV+-on március 1-jén, pénteken fut be a kosztümös vígjáték. Noel Fielding játssza a főszerepet a valódi történelmi útonállót alakítva. A Dick Turpin magát Turpint követi, aki néhány törvényen kívüli vezetője lesz a 18. századi Angliában. Össze nem illő banditákból álló csapatával együtt kell elkapnia a törvénytisztelő Jonathan Wilde-ot, mielőtt Wilde elkapná őt. A Dick Turpin első két epizódja március 1-jén, pénteken kerül az Apple TV+-ra, és onnantól kezdve hetente jelennek meg új részek.
#5

72 Iwájú  (2024)

(1)

akció | animáció | dráma | kaland

Disney+

A  képregényszerű, futurisztikus animációs sorozat Lagosban, Nigériában játszódik, és körüljárja az ártatlanság és a status quo megkérdőjelezésének témáit. több»

A Disney+ animációs kaland február 28-án, szerdán érkezik. Az Iwájú egy coming-of-age történet két lagosi gyerekről, akik különböző élethelyzetből érkeznek. Kalandra indulnak, melynek során felfedezik egymás világát, és közben tanulnak valamit. Az Iwájú mind a hat epizódja február 28-án, szerdán érkezik a Disney+-ra. (FRISSÍTÉS: Időközben kiderült, hogy a széria csak egy későbbi időpontban debütál Magyarországon, de a pontos premierdátum egyelőre nem ismert.)
#4

63 Párizsi alvilág  (2024)

(1)

akció | dráma | krimi

Netflix

Belemerülhetünk a párizsi bűnözői alvilágba, ahol Lyna találkozik a rejtélyes és brutális Furie-val, aki nemcsak túlélni képes ebben a környezetben, hanem vezetővé is vált. több»

A Netflix francia krimije március 1-jén, pénteken érkezik. Az újabb "eurokrimi" , amely egy titkos szervezetről szól, ezúttal Franciaországban játszódik. A Furies egy Lyna nevű nőről szól, akit a Fury, a párizsi bűnözői alvilág "békefenntartója" köt össze. A nő megpróbálja megbosszulni apja meggyilkolását, és ez egyre mélyebbre viszi őt a Fúria világába. A sorozat nyolc epizódból áll, és mindegyik március 1-jén, pénteken kerül a Netflixre.
#3

thriller

Amazon Prime Video

Egy tehetséges nőnek az intellektusa lehetőséget ad arra, hogy a titkos európai rendőrség élére álljon. De ez visszafelé sül el, és mindent elveszít. Az otthonában elkövetett... több»

Prime Video sorozata február 29-én érkezik Reina Roja címmel, amely az azonos című könyvsorozat alapján készült. A Vörös királynő egy nőről szól, akit a világ legokosabb emberévé választanak, és felveszik a rendőrséghez dolgozni, amíg minden össze nem omlik. Ám amikor néhány sikeres üzletember gyerekei kerülnek célkeresztbe, a nőt egy helyi rendőr segítségével visszaveszik és újra munkába kell állnia.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Amikor Danny Casolaro újságírót holtan találták egy szálloda fürdőkádjában, a rendőrség öngyilkosságnak minősítette az esetet. Családja és kollégái azonban úgy vélik,... több»

Február 28-án, szerdán érkezik a Netflix legújabb true crime sorozata, egy új true crime és összeesküvés-dokumentumfilm. A sorozat egy újságíró 1990-es évekbeli halálának történetét meséli el, aki egy nagyszabású összeesküvés után nyomozott. Megpróbálja folytatni ennek az újságírónak a kutatását, hogy kiderítse az igazságot a szervezetről, amely magában foglalja a politikát, a kémszoftvereket és még több gyilkosságot. A doku-sorozatnak négy része van, és mind a négy február 28-án, szerdán érkezik.
#1

60 A sógun  (2024)

(4) (3)

dráma | kaland | történelmi

Disney+

A sógun James Clavell bestseller regényének eredeti adaptációja, melyet Rachel Kondo és Justin Marks készített. A 10 epizódos minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik,... több»

A Disney+ történelmi eposza február 27-én, kedden debütál. Az FX egy új, nagy költségvetésű történelmi eposszal állt elő, amely egy 1975-ös regényen alapul, és a 17. századi Japánban játszódik. A történet egy polgárháborúról szól, amely szétszakítja az országot. Amikor egy európai tengerész hajótörést szenved az ország partjainál, az egyik helyi nagyúr rájön, hogy ez a férfi lehet az esélye arra, hogy a maga javára fordítsa a háborút. A sógun első két epizódja február 27-én, kedden, az FX műsorával egy időben kerül az amerikai Hulu és az Egyesült Királyságban a Disney+ kínálatába. A további epizódok onnantól kezdve hetente ugyanabban az időpontban érkeznek.