A 8 legjobb új sorozat, amit áprilisban streamelhetsz (Netflix, HBO Max, Prime Video, AppleTV+, SkyShowtime)

Április az új megjelenések nagy hónapja! Jön a Sugar, a Ripley, a Fallout és visszatér a Lóvé és A nagy sorshúzás is!

Ez a tavasz igazán kiemelkedőnek tűnik streaming szempontból! Kapunk még hosszú-hosszú kihagyás után visszatérő dokudrámát, sorozatot Robert Downey Jr. főszereplésével és a trekkiek is örülhetnek idén áprilisban!

Lássunk 8 sorozatot, amelyet érdemes felvenned a listádra, légy bár krimi, vígjáték, dráma vagy videójáték fan!

Ne feledd, ha van élő előfizetésed a sorozatokat adó streaming szolgáltatóhoz, elég csak a kiválasztott műsor mafab adatlapjára menned, a streaming ikonra (Netlfix, SkyShowtime, Apple TV+, Max....stb) kattintanod a "hol nézheted" fül alatt és már indul is a lejátszás!

Jó szórakozást!

#8

dráma | misztikus | sci-fi | vígjáték

Apple TV+

A Morpho gép felkészíti Deerfield lakóit a titokzatos „következő szakaszra”. Ahogy mindenki elmerül feltételezéseiben azt illetően, mi következik, új kapcsolatok alakulnak... több»

Chris O'Dowd visszatér A nagy sorshúzás című fura vígjátéksorozatban. Az első évad egy kisváros bohóckodását követte nyomon, amelynek lakói életét örökre megváltoztatja egy titokzatos gép érkezése, amely mindenki valódi képességeit tárja fel. A második évadban a rejtélyes "következő lépcsőfokkal" találkoznak a szereplők. Az M.O. Walsh regénye alapján készült sorozatban Gabrielle Dennis, Josh Segarra, Crystal R. Fox és más kedvelt sorozatszínész is feltűnik. Premier dátuma: április 24-én az Apple TV+-on.
#7

dokumentum | életrajzi | krimi

HBO Max

A filmkészítők folytatják a nyomozást Robert Durst bűntettei után, rejtett dokumentumok és Durst börtönben folytatott telefonbeszélgetéseinek felhasználásával. több»

A vallomás nyilvánvalóan csak a kezdet volt. 2015-ben Andrew Jarecki dokumentumfilm-sorozata, a The Jinx: Robert Durst élete és halála című sorozat az HBO-nál nagy sikert aratott, és vitathatatlanul elindította a streaming-korszak kezdetén virágzó true crime doku-sorozat jelenséget. A sorozat végén Durst lényegében forró mikrofonon vallotta be az általa elkövetett gyilkosságokat, majd hat évvel később bűnösnek találták. A most megjelenő 2. évad a tárgyalást, a sorozat utóéletét és a történet folytatását dokumentálja. Bemutató dátuma: április 21., HBO Max
#6

80 A szimpatizáns  (2024)

(1) (1)

dráma | thriller | történelmi

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»

A dél-koreai szerző, Park Chan Wook és a kanadai író/rendező, Don McKellar által készített filmet egy történelmi fekete komédiás kémdráma egy dél-vietnami menekültről, akiről kiderül, hogy a vietnami háború idején a Vietkong kémje volt. Robert Downey Jr. több szerepet is játszik, mint Peter Sellers a Dr. Strangelove-ban. A sorozatban pedig Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le Kieu Chinh, Sandra Oh és mások is szerepelnek. Chan-Wook, Fernando Meirelles és Marc Munden a rendező trió. Premierdátum: HBO és MAX április 14.
#5

73 Fallout  (2024)

(12) (2)

akció | dráma | kaland

Amazon Prime Video

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a... több»

A népszerű videojátékon alapuló poszt-apokaliptikus drámát Geneva Robertson-Dworet (a Captain Marvel írója) és Graham Wagner készítette, a sorozatot a Westworld alkotói, Lisa Joy és Jonathan Nolan executive producerekként kísérték. Nolan több epizódot, köztük a pilotot is rendezi, a sorozat sztárjai pedig Ella Purnell (Yellowjackets), Aaron Moten és Walton Goggins, akik megpróbálják túlélni a bolygót megtizedelő apokaliptikus nukleáris válságot. Premierdátum: a Prime Videón, április 11.
#4

80 Sugar  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

Egy hollywoodi producer unokájának eltűnését követően egy titokzatos magánnyomozó szegődik a nyomába, hogy felderítse az ügyet. több»

A Mark Protosevich ("I Am Legend") által készített és írt, valamint Fernando Meirelles ("City Of God") és Adam Arkin (Utódlás) által rendezett Sugar egy kortárs neo-noir krimi, amely Los Angelesben játszódik a hollywoodi "királyi családok" hátterében, de mindezek tetejébe még egy nagy műfaji csavar is van benne. A sorozatban az Oscar-jelölt Colin Farrell mellett Amy Ryan, Dennis Boutsikaris, Kirby (korábbi nevén Kirby Howell-Baptiste), James Cromwell, Anna Gun és Sydney Chandler is játszik. Premierdátum: Az Apple TV+-on április 4.
#3

akció | dráma | kaland

SkyShowtime

Az új évadban a USS Discovery és legénysége új kalandokba keveredik, miközben egy titokzatos erő után kutatnak az univerzumban. Azonban nem ők az egyetlenek, akik ezt az utat... több»

Két év várakozás után a Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadában folytatódik a Discovery csillaghajó legénységének útja. Sonequa Martin-Green játssza a hajó kapitányát, aki legénységével együtt folytatja galaktikus kalandját, hogy megtalálja az évszázadok óta rejtegetett titokzatos erőt. A sorozat több mint 900 évvel a Star Trek: Az eredeti sorozat után játszódik. Doug Jones, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Wilson Cruz, Blu del Barrio és David Ajala is visszatérnek, hogy újra felvegyék karaktereiket a Star Trek univerzumban. Premierdátum: április 5., SkyShowtime.
#2

72 Ripley  (2024)

(6)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»

Ezúttal az Oscar-díjas forgatókönyvíró és rendező Steven Zaillian ("Az ír", "Moneyball") adaptálta a "Ripley"-t, Patricia Highsmith "A tehetséges Mr. Ripley" című, szélhámosból lett szélhámos-gyilkos regényét. Andrew Scott játssza a címszerepet Johnny Flynn és Dakota Fanning mellett, de John Malkovich és Eliot Sumner is feltűnik, a kétszeres Oscar-díjas operatőr, Robert Elswit látványos fekete-fehér felvételei pedig szinte önmagukért beszélnek. Premierdátum: A Netflixen, április 4. 
#1

vígjáték

Apple TV+

Molly önzetlensége és adakozása nem marad visszhangok nélkül a második évadban. több»

Maya Rudolph visszatér a Matt Hubbard és Alan Yang által készített Apple TV+ vígjátéksorozatba. Michaela Jaé Rodriguez ("Pose"), Joel Kim Booster ("Fire Island"), Ron Funches ("Harley Quinn") és Nat Faxon ("A zászlónk halált jelent") is szerepelnek a sorozatban. A sztori a Rudolph által alakított Mollyt követi, egy nőt, aki válása miatt a világ harmadik leggazdagabb nőjévé vált, ami arra készteti, hogy visszatérjen egy olyan jótékonysági szervezet élére, amelyet ő alapított és amelyről konkrétan megfeledkezett... A második évad egy új potenciális románcot húz elő a kalapból Molly számára, miközben ő továbbra is virágzik jótevői pozíciójában. Premierdátum: Április 3. az Apple TV+-on.