A Batman és a Joker producere szerint Mr. Fagy önálló filmet érdemelne

Bár Mr. Fagy nem épp a Batman történetek legismertebb gonosztevője, az eredettörténete még így is tragikusnak és szívszorítónak számít.

A karaktert egyébként a szélesebb nézőközönség az 1997-ben megjelent Batman és Robinban ismerhette meg, amelyben nem más mint Arnold Schwarzenegger formálta meg a figurát, a későbbiekben pedig a Gotham sorozat 13 epizódjában is találkozhattunk vele.

Kétségtelen, hogy a DC nem túl gyakran húzz elő Mr. Fagyot a tarsolyából, ha Batman sztoriról van szó, Michael Uslan egy friss interjúban azonban elmondta, hogy ő maga szívesen készítene egy eredettörténetet a karakternek, amely a Batman animációs sorozat Heart of Ice című epizódjának cselekményét venné alapul.

“Kétségtelen, hogy az az egyik kedvenc részem, de jelenleg a rajongói státuszomban beszélek minderről, de elképesztő érzelmi töltettel rendelkezik az a történet” - jegyezte meg a producer, majd azt is hozzátette, hogy egy ilyen filmet mindenképpen a Joker ötletéhez hasonlóan készítene el.

Fontos azonban leszögezni, hogy hivatalosan egy stúdió tervei között sem szerepel egy ilyen produkció elkészítése, rajongók többségét pedig egyelőre az új Batman film debütálása tartja lázban.