A Bosszúállók: Végjáték kivágott jelenete után máshogy fogsz nézni a Bosszúállókra (2012) (videó)

A 2012-es Bosszúállók New York-i csatája gyakorlatilag mindent megváltoztatott a Marvel Filmes univerzumában, hiszen nem csupán egy sorsdöntő összecsapásról van szó, hanem az emberiségnek és hőseinknek először kellett szembesültek azzal, hogy bizony léteznek a galaxisban más civilizációk is.

A legnagyobb ellenségnek akkor még Loki számított, aki a “Chitauri” segítségével próbálta meg igába hajtani a teljes emberiséget, persze győzelmet végül sikerült kivívni, a többi pedig már történelem, a nap fénypontja pedig egy kiadós kajálás volt egy közeli gyorsbüfében.

A napokban jelent meg viszont a Bosszúállók: Végjátékból egy kivágott jelenet, amely szinte mindent lesöpör az asztalról azzal kapcsolatban, amit a New York-i csatáról eddig tudtunk. A jelenetben ugyanis csapatunk az egykori balhét próbálják meg kielemezni, a jelenlévő Mordály pedig rá is kérdez, hogy mennyi ideig tartott a harc.

“Két-három óráig” - válaszolja Natasha Romanoff, azaz a Fekete Özvegy, mire Mordály mindenki megdöbbenésére közli, hogy a Chitauri a “leggagyibb” sereg az egész galaxisban, és hogy elegendő lett volna egyszerűen felrobbantani az anyahajót.

Tudott erről valaki akkoriban? A reakciót mindenesetre érdemes megnézni, íme a teljes bejátszás, amely “Tony megborotválja Mordályt” címet viseli: