Az elmúlt időszakban több alkalommal is felröppent a hír, hogy elkészülhet a Constantine - A démonvadász második része, mindez azonban nagyon úgy tűnt, hogy megalapozatlan híresztelésnek bizonyult.

Bár az ezzel kapcsolatos legfrissebb hírek sem épp a legbiztosabb lábakon állnak, mégis ennél bennfentesebb helyről aligha érkezhetett volna az információ, miszerint a Constantine 2 előkészületei javában zajlanak.

A Constantine-ban Lucifert alakító Peter Stormare ugyanis a napokban osztott meg az Instagramon egy képkockát a filmből azzal a megjegyzéssel, hogy “Készül a folytatás”, és mondani se kell, hogy ezzel alaposan felkavarta az állóvizet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PeterStormare (@therealstormare) által megosztott bejegyzés

A híreszteléssel kapcsolatban maga Keanu Reeves egyelőre nem reagált, őt egyébként is teljesen lekötötték a Mátrix 4 napokban lezárult munkálatai, a jövőben pedig alighanem a John Wick folytatásán dolgozik majd, mindenesetre remélhetőleg a jövőben gyakrabban hallunk még a Constantine 2-ről.

A folytatás elkészítése problémásnak bizonyulhat, hiszen a megfilmesítési jogok a DC Comics birtokába kerültek, így az is könnyen lehet, teljesen más elképzelések mentén valósulhatna meg egy ilyen projekt.