A Deadpoolra hajaz majd a Duke Nukem-film, John Cena a főszerepben

Gőzerővel folynak a munkálatok a kultikus videojáték hollywoodi adaptációja körül. A producer megerősítette, hogy John Cena csatlakozott a stábhoz.

A Duke Nukem film producere, Andrew Form hivatalosan is megerősítette, hogy John Cena alakítja a készülő adaptáció főszerepét, írja a Cinema Blend.

A shoot-em-up videojáték első része 1991-ben jelent meg PC-re, melyet 1993-ban követett az új epizód, három évvel később pedig a Duke Nukem 3D már a konzolokat is meghódította. Négy évet kellett várni a negyedik rész bejelentésére, azonban a folyamatos csúszások miatt végül csak tizenöt évvel később, 2011-ben jelenhetett meg a Duke Nukem Forever.

A film forgatókönyve jelenleg is készül, de Andrew Form igen bizakodó a projekttel kapcsolatban.

"Igen, ezen dolgozunk jelenleg. És igen, John Cena velünk van. Még nincs meg a szkript, és ha elolvassa majd, de nem tetszik neki, biztosan megvan a módja annak, hogy visszalépjen, de jelenleg azt tudom mondani, ő az emberünk" - válaszolt a forgatókönyvet illető kérdésre.

A producer egyebek mellett arról is beszélt, hogy a film leginkább a Deadpoolra hajaz majd, vagyis kőkemény akcióra, brutalitásra és durva nyelvezetre kell számítaniuk a rajongóknak, amit a videojátékok ismeretében valószínűleg el is várnak. Valószínűleg John Cena sem okoz majd csalódást, az alkata, a humora és a tapasztalata is megvan ahhoz, hogy kielégítően hozza a karaktert, arról azonban még nincsenek információk, hogy mikor kerülhet a mozikba a Duke Nukem.

Cenát legközelebb a Szűzőrségben láthatjuk majd, mely május 3-án debütál a hazai mozikban. A film előzetesét idelent találjátok.