Alig egy hét múlva érkezik a hazai mozikba a Fekete Özvegy amelyhez már most befutottak az első kritikák.

Többszöri halasztás után idén nyáron debütál az MCU negyedik fázisát nyitó Fekete Özvegy, amellyel kapcsolatban joggal merül fel a kérdés a rajongókban, hogy vajon megérte-e várni rá? Elöljáróban is szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy a filmhez befutott első vélemények alapján: igen. Lássuk viszont kicsit részletesebben is, hogy mit gondoltak Cate Shortland rendezéséről a kritikusok:

“Annyi halasztás után végre itt van a Fekete Özvegy, de hozza azt is, amit elvárnánk tőle? A rövid válasz: igen” - írja Tessa Smith a Mama’s Geeky kritikusa.

“A Fekete Özvegy egyik legjobb aspektusa talán, hogy hozza a hetvenes évek kémfilmjeinek és az MCU legjobb megjelenésének, az Amerika Kapitány: A tél katonája hangulatát” - írja Brian Tallerico, RogerEbert magazintól.

“Hogy jobb-e mint az Amerika Kapitány és A tél katonája? Nem igazán, viszont messzemenően felülmúlja az olyan produkciókat, mint a Hangya, a Hulk és a Thor filmek” - jegyzi Joey Morona.

Charlotte O'Sullivan a Evening Standard szerzője egyenesen az év legviccesebb filmjének találta a Fekete Özvegyet, mindezt azzal is indokolta, hogy Scarlett Johansson valójában kiváló komika, hiszen első kiemelkedő alakítását is a Coen testvérek Az ember, aki ott se volt című filmjében hozta.