Cody Walker, a néhai Paul Walker (cikkünk galériájában) testvére a PEOPLE-nek elárulta, hogy a Halálos iramban franchise szereplői milyen hatalmas támogatást nyújtottak a családjának Paul 2013-ban bekövetkezett tragikus autóbalesete után. 

A főszereplők, köztük Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez, Sung Kang és mások nagyon támogatóak voltak, és a baleset után azonnal összegyűltek az édesanyjuk házában. Az évek során folyamatosan tisztelegtek Paul emléke előtt azzal, hogy támogatták a jótékonysági szervezetét, a Reach Out WorldWide-ot (ROWW), amelyet Paul alapított a katasztrófaelhárítás segítésére. 

A színészek különböző adománygyűjtéseken vettek részt, például autós rendezvényeken és jótékonysági játékgyűjtéseken, hogy támogassák a ROWW-ot. Cody hangsúlyozta, hogy a ROWW fontos részét képezi Paul örökségének, és tükrözi azt az őszinte vágyát, hogy segítsen másokon a pénzügyi hozzájáruláson túl. 

A stáb támogatása még ennél is tovább terjedt, beleértve azt is, hogy mások mellett Vin Diesel ott volt Paul lánya, Meadow 2021-es esküvőjén. Cody szerint ez a fajta folyamatos támogatás azt mutatja, hogy mindannyian őszinte szeretettel és tisztelettel viseltettek Paul iránt.