79 Jojo Nyuszi  (2019)

Taika Waititi rajongói megnyugodhatnak, a rendező új filmje, a Jojo Nyuszi a hazai mozikat sem fogja elkerülni. Befutott a film első magyar feliratos előzetese!

A Thor: Ragnarök rendezőjének új filmjéről rengeteget hallhattunk az utóbbi időkben, de bármennyire is vártunk, a magyar forgalmazás hivatalos bejelentésére csak nem került sor. Egészen idáig! Megérkezett a JoJo Nyuszi magyar feliratos előzetese.

Taika Waititi ezúttal sem adja alább, és két Marvel szuperprodukció között leforgatta az év vígjátékának ígérkező Hitler szatíráját. A Jojo Nyuszi története a második világháború idején játszódik, a főhőse pedig egy fiatal német fiúcska, aki számára minden megváltozik, amikor rájön, hogy anyja egy zsidó lányt bújtat az otthonukba. Jojonak át kell értékelnie a nacionalizmusról vallott eszméit, ebben pedig képzeletbeli barátja, Hitler lesz a segítségére.

A film főbb szerepeiben olyan A-listás színészeket láthatunk majd, mint Scarlett JohanssonSam RockwellRebel WilsonAlfie AllenStephen Merchant és Thomasin McKenzie-Harcourt.

A Jojo Nyuszi 2020 januárjától látható a mozikban. A film első magyar előzetesét idelent nézhetitek meg.