A holnap határa 2: Emily Blunt helyzetjelentést adott a folytatásról

A Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével készült, az emberiség idegen invázió elleni harcáról szóló Idétlen időkig változatnak annyi rajongója van, hogy már nagyon régóta napirenden a folytatás. 

A Mission: Impossible 8 - Leszámolás második rész című filmmel véget érhet az ügynökös akciósorozat és nem Emily Blunt az egyetlen, aki reméli, hogy Cruise-nak végre jut ideje A holnap határa 2-re. Hogy ez valóban így lesz-e, az nagy kérdés, azzal együtt is, hogy a forgatókönyv már készen van.

Ugyanis amikor Emily Blunt legutóbb a Happy Sad Confused podcast vendége volt Christopher Nolan Oppenheimer című filmjének mozibemutatója alkalmából, elárulta, hogy a rendező és forgatókönyvíró Doug Liman már odaadta neki a második film kész forgatókönyvét.

Tulajdonképpen minden készen áll ahhoz, hogy ezt leforgassák, nem a színésznő az akadály - az egy másik apróság vagy személy. Vagy ahogy Emily Blunt fogalmazott:

"Nagyon szeretném, ha a film megvalósulna, csak nem tudom, mikor és hogyan. Hány Mission Impossible kell még? Gyerünk már!"

... DE TOM CRUISE-NAK, ÚGY TŰNIK, NINCS IDEJE

Ha a Mission: Impossible 8. - Leszámolás második rész 2024-ben kerül a mozikba, ahogyan azt még mindig tervezik, akkor A holnap határa című sci-fi akciózseni megjelenése óta eltelt tíz év alatt négy filmet adnak ki az Ethan Hunt köré épülő ügynök-sagából. Ugyanebben az időszakban az Emily Blunt főszereplésével az idegenek elleni harcnak nulla folytatása készült.

Ezek mellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a Top Gun: Maverick 2022-ben a második legsikeresebb film volt a kasszáknál, így nagyon meglepő lenne, ha a Paramount vezetősége nem hívná rendszeresen Tom Cruise-t. Hiszen nagyon is érdekelheti őket, hogy a mozis legenda menetrendjében mikor lesz helye a pilótaakciófilm esetleges folytatásának. Ha tehát Cruise ennyire le lesz kötve, nagy kérdés, hogy lesz-e valaha ideje elkészíteni a nagy sikert aratott sci-fi/akciófilm folytatását...

akció | sci-fi

Az emberiséget soha nem látott veszély fenyegeti a távoli világűrből. Az elkeseredett és könyörtelen háborúban a tapasztalatlan Bill Cage-et (Tom Cruise) is utoléri a sors, és... több»