A Jóbarátok sztárjainak 6 legrosszabb filmjét Te sem akarod látni

Az NBC Jóbarátok című sorozatát (1994-2004) gyakran a televíziózás történetének egyik legikonikusabb sitcomjaként tartják számon.

A sorozat szereplői elég jól teljesítettek, mióta a sorozat több mint egy évtizede véget ért, de nem minden, amiben szerepeltek, ért aranyat.

Itt vannak a legrosszabb filmek, amelyekben a Jóbarátok szereplőit láthattuk a Rotten Tomatoes kritikai pontszámai alapján.

#6

romantikus | vígjáték

Grace, Maria, Robert és a többiek osztálytalálkozón emlékeznek vissza régi időkre, barátságokra, szerelmekre és titkokra. több»

Kritikusok pontszáma: 20 - Néhány évvel a Jóbarátok után David Schwimmer - aki Ross Gellert alakította - rendezett és játszott egy televíziós romkomban Teri Hatcher és Lara Flynn Boyle oldalán. A film egykori osztálytársakról szól, akik újra összejönnek egy osztálytalálkozón. A kritikusoknak nem volt sok mondanivalójuk a filmről, de gyenge értékelést adtak rá. Az interneten nem sok kritika érhető el könnyen, így nincs konszenzus a romantikus komédiáról, de ami azt illeti, a Rotten Tomatoes-on a nézők is rossz véleménynel vannak a filmről.
#5

35 Nyafka X  (2003)

szatíra | vígjáték | zenés

Dr. S nagyszájú, botrányhõs rapper, aki legújabb számával, úgy tűnik a kelleténél kicsit jobban elvetette a sulykot. A "Puffantsd le a tanárodat" című szerzeménye ugyanis... több»

Kritikusok pontszáma: 8 - Lisa Kudrow, aki a Jóbarátok sorozatban Phoebe Buffay volt, a Nyafka X című filmben egy lemezkiadó tulajdonosának lányát alakítja, akinek rá kell vennie egy Dr. S nevű rappert (Damon Wayans), hogy változtasson a személyiségén. Ha ez neked viccesen hangzik, akkor talán nem tartozol a sok kritikus közé, akik 2003-ban keményen bírálták a filmet. "Ez egy zűrös katasztrófa, amin csak a fejünket vakargathatjuk, és azt mormolhatjuk: "Mit gondoltak?"" - írta Leah Rozen a People kritikájában, hozzátéve, hogy: "az eredmény egy olyan szatíra melléfogása, amely valószínűleg senkinek az önéletrajzában sem fog szerepelni". 
#4

romantikus | vígjáték

Egy nyafka, hiú tévésztár egyszerre alkalmaz egy építészmérnököt és egy emlékirat író hölgyet, akik gyermeki korukban (öt évesen) egy nyári tábor során nagy szerelembe... több»

Kritikusok pontszáma: 5 - Jennifer Aniston, aki a Jóbarátok sorozatban Rachel Greent alakította, nem volt főszereplője az 1997-es Időszámításom előtt című romantikus komédiának, amelyet ma már filmográfiájának legrosszabbjaként tartanak számon. A Winnie Holzman által írt és Scott Winant által rendezett film főszereplői Jeanne Tripplehorn, Sarah Jessica Parker és Dylan McDermott voltak. Aniston egy Debbie nevű karaktert alakított, aki orvos és barátja Tripplehorn karakterének, Gwennek. A kritikusok szerint ez a romantikus komédia egyáltalán nem tartalmazott humort. A Chicago Tribune kritikájában John Petrakis azt írta, hogy Aniston főbb jelenetei "egyértelműen a vágószobában végezték".Hozzátette: "Olyan ritkán tűnik fel, hogy jobb lett volna, ha a filmkészítők teljesen kivágják őt, és ezzel kezelhetőbb hosszúságúra rövidítik a filmet".   
#3

krimi | thriller | vígjáték

Jimmy Tudesky (Bruce Willis), a visszavonult bérgyilkos élvezi a nyugodt hétköznapokat mexikói tengerparti házikójában. Hála egykori szomszédja, Nicholas Oz Oseransky (Matthew... több»

Kritikusok pontszáma: 4 - Chandler Bing szerepében Matthew Perry gyorsan a közönség kedvence lett - színészi karrierje azonban nem volt zökkenőmentes. Perry legrosszabb filmje a kritikusok szerint csak 2003-ban, egy évvel a Jóbarátok utolsó epizódjának sugárzása előtt hagyott foltot az önéletrajzán. A Howard Deutch által rendezett Már megint bérgyilkos a szomszédom a Bérgyilkos a szomszédom folytatása, amelyben Perry és Bruce Willis egy fogorvost, illetve egykori bérgyilkos szomszédját alakították. A kritikusok nem rajongtak a forgatókönyvért, amely egyesek szerint unalmasnak és komolytalannak tűnt. "Lehet, hogy a címben még egy méterrel tovább mentek, de a színészek és a rendező több lépést tesznek hátrafelé" - írta William Thomas az Empire kritikájában. - "A forgatókönyv annyira béna, hogy alig tíz nevetésre képes". (A film eredeti címe: The whole nine yards és The whole ten yards - a szerk.)
#2

56 Szupersuli  (2006)

(2) (4)

akció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Veszélyben forog a Föld és a pusztulástól csak egyetlen hõs mentheti meg: Zoom kapitány... aki mostanság nincs éppen csúcsformában. Zoom úr, polgári nevén Jack Shepard bizony... több»

Kritikusok pontszáma: 3 - A Szupersuli (Zoom) nem összetévesztendő az azonos című nagyszerű amerikai gyermek-tévéműsorral, egy akció-vígjáték egy csapat gyerekről, akik szuperhősöknek készülnek. A Peter Hewitt által rendezett film főszereplői Tim Allen, mint Zoom kapitány és Courteney Cox - aki Monica Gellert játszotta a Jóbarátok sorozatban -, mint egy Marsha Holloway nevű, szuperlégzéssel rendelkező, ügyetlen pszichológus. A The Guardian kritikájában Rob Mackie azt írta, hogy a bölcsességfoga eltávolítása érzéstelenítés nélkül sokkal élvezetesebb élmény lenne, mint ezt a filmet megnézni: "A cím leírja azt a hangot, amit az autóban, vagy gyalog, vagy öszvéren kellene kiadnod, amikor elindulsz bármelyik moziból, ahol ezt a filmet vetítik" - írta. 
#1

családi | sportfilm | vígjáték

Jack Cooper kiváló baseball játékos, habár stílusa kissé közönséges, szókincse rém egyszerű. Egy csapat leszerződteti, ám az első meccsen csúnyán lebőg. Amikor egy új... több»

Kritikusok pontszáma: 0 - Két évvel azután, hogy először tűnt fel Joey Tribbiani szerepében a Jóbarátokban, Matt LeBlanc egy baseball-játékos majmos vígjátékban szerepelt. Az "Ed"-et Bill Couturié rendezte, és Jayne Brook, Bill Cobbs és Jack Warden játszott benne. A filmben LeBlanc Jack Coopert, azaz Deuce-ot alakította, aki egy sztár dobó és egy kisebb ligás csapat új tagja. Csapattársa és szobatársa Ed, egy animációs csimpánz.  A kritikusok széttépték a cselekményt és a forgatókönyvet, és az "Ed"-nek egy siralmas 0 százalékos értékelést adtak. "Bármi viccesebb, mint Ed" - írta Lisa Schwarzbaum, a kritikus, aki az Entertainment Weekly kritikájában D-nek értékelte a filmet. - "Hogy Bill Couturie, aki a Common Threads (Közös szálak) című, AIDS-ről szóló, megható dokumentumfilmet készítette, miért vállalta el ezt a borzalmas filmet, olyan rejtélyes, mint az evolúció elmélete. Hogy LeBlanc miért adta fel a szünetet a szerepért, az olyan rejtélyes, mint maga Hollywood."