A jóízlés határain túl: A Joaquin Phoenixes új Joker babák horrorfilmbe is beillenének (galéria)

A 2019-ben mozikba került Joker alaposan felkavarta az állóvizet. Todd Phillips filmje kapott hideget és meleget is a kritikusoktól és a rajongóktól egyaránt, Joaquin Phoenix alkaítását azonban szinte mindenki kifogástalannak találta.

Phoenix színészi teljesítménye gyakorlatilag kimagaslónak mondható, amelyet a szakma számos díjjal el is ismert. A frissen megjelent gyűjthető Joker babák azonban aligha fogják elnyerni bárki tetszését.

Ez a játék talán sokkal jobban megtalálná a helyét valamelyik Annabelle horrorfilmben, mindenesetre lentebb mutatunk róla néhány fotót, így mindenki saját maga eldöntheti, mennyire is szeretne beszerezni egyet az otthonába.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy az első szériát azonnal elkapkodták, és ilyen siker mellett egész biztosan jön az újabb adag. Úgy tűnik, megvan a horrorisztikus válasz a cuki Bébi Yodára.

87 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»