Az idei év egyik legnagyobb várományosának számított a  Ragadozó madarak, a várt siker azonban nagyon úgy tűnik, hogy elmarad. A Warner Brosnál persze próbálják menteni a menthetőt, így a stúdiónál egy igencsak ritka lépésre szánták el magukat.

Az előzetes elemzések szerint a Ragadozó madaraknak 55 millió dolláros bevételt jósoltak a nyitóhétvégén, ehelyett csupán alig 33 millió dollárt hozott a konyhára a film, amely sokakban inkább döbbentett semmint csalódást váltott ki.

A kritikusok legalábbis szinte csakis ódákat zengtek a DCEU legújabb produkciójáról, a film fogadtatása azonban mintha egy kissé érdektelenségbe fulladt volna. A ComicBook magazin figyelt fel arra, hogy a Regal Cinemas és az AMC Theaters amerikai forgalmazok egy sokkal rövidebb címmel, Harley Quinn: Ragadozó madarak címmel küldi ki a mozikba a filmet a továbbiakban.

A lépéssel alighanem a főszereplő karakterét szeretnék hangsúlyozni, bár egyelőre kérdéses, javít-e majd mindez bármit is a Ragadozó madarak népszerűségén.