Senkit ne tévesszen meg A Manderley-ház asszonya frissen debütált előzetesének idilli nyitóképei, hiszen Ben Wheatley legújabb rendezése grantáltan vérfagyasztó misztikus thrillernek ígérkezik.

A történet szerint a szenvedélyes Monte Carlói nyaralásuk után egy friss házaspár hazatér a férj családja birtokában lévő impozáns házba. A nő először jár új otthonukban, ahol azzal kénytelen szembesülni, hogy a ház még férje nemrégiben elhunyt előző felesége emlékeit őrzi. 

Az újdonsült Mrs. de Winter mindent elkövet, hogy beilleszkedjen, mindez azonban nem könnyű, hiszen a házvezetőnő, Mrs. Danvers sem nézi jó szemmel az új feleség érkezését, ráadásul egyre félelmetesebb titkokra derül fény a néhai asszony halálának körülményeiről.

Daphne de Maurier 1938-ban megjelent Rebecca című regényéből maga Alfred Hitchcock rendezett filmet, amely 1940-ben jelent meg, Ben Wheatley új adaptációja pedig semmiben sem marad le elődjéhez mérten.

A Manderley-ház asszonyában ráadásul olyan nevek kaptak szerepet, mint Lily James, Armie Hammer és Kristin Scott Thomas. A film debütálására sem kell már sokat várni, hiszen október 21-től elérhetővé válik a Netflix műsorkínálatában.