A rajongók az elmúlt években már több alkalommal is tanúbizonyságot tettek az elszántságról, ennek egyik legerősebb bizonyítéka, hogy végre megjelenhetett Az Igazság Ligája rendezői változata, most pedig többen az MCU egyik legkedveltebb karakterét, Vasembert hoznák vissza.

Hogy csupán még egy további példát említsünk, néhány éve a népszerű Trónok harca sorozat utolsó évadának újraforgatását követelték a nézők, amelyet persze sem az HBO nem volt hajlandó teljesíteni, de még a könyvek szerzője, George R. R. Martin is kiállt az “alkotó szuverenitása” mellett. Tette mindezt annak ellenére, hogy ő maga sem volt igazán megelégedve a lezárással.

Ezúttal pedig Tony Stark feltámasztására szerveződött kampány, amely nem csupán az online térben, hanem egy billboardon is megvalósult. A mozgalom tagjai arra buzdítanak mindenkit, hogy április 24-én BringBackTonyStarkToLife hashtaggel ellátott bejegyzésével követelje a Marveltől, hogy kedvelt hősük visszatérjen, története pedig méltóbb lezárást kapjon.

Egyelőre persze kérdéses a mozgalom sikere, a Végjáték lezárását ismerve talán nehéz is elképzelni, hogy Vasember kaphat-e ennél is szívszorítóbb búcsút, a jelenséget mindenesetre érdemes lehet követni.