A Micimackó-horrortól a Creed 3-ig: Ezen az 5 új filmen nem fogsz unatkozni a hétvégén (mozi + streaming)

Sűrű lesz a március, ennek pedig már a legelső hétvégéjén bizonyítékát is vehetjük. Mind a mozikban, mind a nagyobb streaming szolgáltatók kínálatában debütálni fog (vagy épp ma debütál) néhány újdonság. Ezekkel máris elüthetjük majd a hétvégét. Most mutatunk öt filmet, amelyek közül három a mozikba, egy-egy pedig a Netflixen és az HBO Maxon érkezik a hétvégére.

#5

romantikus | vígjáték

Netflix

A Szerelem első csókra című film Javier (Álvaro Cervantes) történetét meséli el, aki 16 évesen csókolt meg először egy lányt, és felfedezte, hogy látnoki képességgel... több»

A film Javier történetét meséli el, aki 16 évesen csókolt meg először egy lányt, és felfedezte, hogy látnoki képességgel rendelkezik, legalábbis szerelmi látnoki képességgel. Egyetlen csókkal képes meglátni annak a kapcsolatnak a jövőjét, mielőtt megélné azt, aminek köszönhetően felnőttként soha nem volt tartós párkapcsolata, mivel mindig szakít velük, mielőtt a dolgok rosszra fordulnának. De minden megváltozik azon az éjszakán, amikor megcsókolja Luciát és boldog házasságban találja magát, gyermekekkel. A probléma? Lucía a legjobb barátja barátnője... Holnaptól a Netflixen.
#4

56 Micsoda buli!  (2022)

(2)

vígjáték

HBO Max | Netflix | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Egy középiskolás diák úgy dönt, hogy házibulit rendez, amíg a szülei távol vannak. Az 1990-es vígjáték, a Micsoda buli! remake-je. több»

Kevin és Damon egyik melóból a másikba sodródik, most épp takarítóként keresik a betevőt egy hatalmas luxusvillában. Amikor a fülükbe jut, hogy a ház LeBron Jamesszé és mivel ellazsálták a meló nagy részét, ki fogják rúgni őket, korszakalkotó ötletük támad: megrendezik az évszázad buliját a villában. Az 1990-es vígjáték remake-je, amely holnap debütál az HBO Maxon.
#3

akció | dráma | történelmi

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy történelmi eposz, amelyet a Dahomey Királyság, Afrika egyik legerősebb államának 18-19. században történt eseményei ihlettek. Nanisca (Viola Davis) egy kizárólag nőkből... több»

Afrika hatalmas, és ők voltak benne a legerősebbek: Dahomey királyság a 19. században nemcsak a kontinens, hanem az egész világ egyik legjelentősebb hatalma volt, és uralkodóját egy csupa nőből álló, különleges katonai egység védte. Ha az ország bajba kerül, ők az elsők, akik harcba indulnak, és nincs, aki ellenálljon nekik. Nanisca tábornok képezi ki a csapatot. És amikor óriási hajóikkal európai katonák szállnak partra, hogy elfoglalják a királyságot és rabláncra fűzzék lakóit, akkor tudja: élete legfontosabb és legveszélyesebb bevetése áll előtte. Mától a mozikban.
#2

horror

Telekom TVGO

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott... több»

Róbert Gida egyetemi tanulmányai során elhanyagolja a Százholdas Pagony állatait, és nem látja el őket ennivalóval. Az éhező állatok közül Micimackó és Malacka úgy dönt, magának szerez eleséget, s ezzel visszatérnek állati ösztöneik. A Mackó a méz mellett a vérre is szomjazik. Ez pedig halálos veszélyt jelent az odaérkező turisták számára. Ám Micimackó és Malacka Róbert Gidával is le akar számolni, amiért elhagyta őket. Mától a mozikban.
#1

75 Creed III  (2023)

(5) (6)

dráma | sportfilm

Amazon Prime Video

Miután Adonis Creed (Michael B. Jordan) átvette a hatalmat a bokszvilágban, karrierje és családi élete egyaránt virágzik. Addig, amíg gyermekkori barátja, Damian (Jonathan Majors)... több»

Adonis Creed KO-zta a világot, és az most a lába előtt hever. Bajnok lett. Boldogan él. A bajnok egy régi haverja, Damian kiszabadul a sittről. Tizennyolc évet húzott le odabent. Elképesztő formában van, és forr benne a düh. Mindenkit utál, aki kinn volt, amíg ő benn. De a legjobban a bajnokot gyűlöli – és be akarja bizonyítani, hogy neki jár a cím. A gyerekkori barátoknak meg kell küzdeniük egymással. Mától a mozikban.