Az elmúlt időszakban heteken keresztül uralta a nézettségi listákat a Briliáns elmék, Aaron Korsh, a sorozat alkotója pedig egy jó hírrel szolgált a rajongóknak.

Korsh ugyanis az NBCUniversal számára egy új Briliáns elmék sorozaton dolgozik, ráadásul nem egy rebootról van szó, hanem egy új karaktereket, helyszíneket és történeteket felvonultató produkcióról.

A Nielsen adatai szerint a Briliáns elmék 12 egymást követő héten át a legtöbbet streamelt tartalom, az új szériának pedig az is zöld utat adott, hogy a napokban lezárult a Hollywoodban zajlott írósztrájk.

Egyelőre persze nem sokat lehet tudni a projektről, az viszont már biztosra vehető, hogy az eredeti széria alkotói, Dave Bartis és Doug Liman is részt vesznek benne. A kilenc évadot megélt Briliáns elmék végül a Pearson spin-offhoz futott ki, majd idén nyáron elérhetővé vált a Netflix műsorkínálatában.

A sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva tehát közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgálgatótnál.

dráma | vígjáték

Nincs olyan ügy, amelyet Harvey Specter, a dörzsölt ügyvéd ne tudna megoldani. Egy szerencsés véletlen folytán találkozik Mike Ross-szal, a rendkívül tehetséges fiatalemberrel,... több»