Noha a Bosszúállók: Végjáték premierje már küszöbön áll, a Marvel stúdió már teljes gőzerővel készül a filmes univerzum negyedik fázisára.

Közvetlenül a Thor: Ragnarök mozikba kerülése után már feltételezhető volt, hogy elkészül a Thor 4, mostanáig azonban nem lehetett tudni, milyen irányt is vesz tovább a franchise ezen szála.

A széria és egyben a Marvel filmek egyik leggyengébb darabjaként tartja nyilván a szakma a Thor: Sötét világot, így a főhőst alakító Chris Hemsworth egy interjú során elmondta, nem túl nagy lelkesedéssel vágott bele a Ragnarök forgatásába.

A Thor: Ragnarök azonban abszolút egy friss hangnak számított a Marvel filmek között, a rendező Taika Waititi egy egészen újnak ható koncepciót alakított ki a szuperhősfilmek világában.

Egyelőre ugyan nem lehetett tudni, hogy a Végjáték után miként is kapcsolódnak majd az új Marvel filmek, minden esetre az már hivatalossá vált, hogy Thor 4 stábjához újra csatlakozott Taika Waititi és Tessa Thompson, ráadásul a rendező és Hemsworth már találkoztak is, hogy előzetesen egyeztessenek néhány részlettel kapcsolatban.

Addig is azonban a nézőknek a Bosszúállók: Végjáték történéseit kell majd feldolgozniuk magukban, amely ez év április 25-én érkezik majd a hazai mozikba.