Epikus lezárást kapott a Stranger Things - 4. évada, amellyel kapcsolatban a sorozat sztárja, David Harbour árult el egy izgalmas részletet. Ezen a ponton szeretnénk jelezni, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

A Harbour által alakított Jim Hopper a nagy fináléban újra megízlelte a szabadságot, így újra találkozhatott Tizeneggyel. Ez az út valójában egy igazi pokoljárás volt a karakter számára, így a széria készítői, Matt és Ross Duffer egy igazán epikus pillanatot szántak a szereplőnek.

Arra viszont aligha számítottak a nézők, hogy ebben Arnold Schwarzenegger által alakított Conan, a barbár kardja is kulcsszerepet játszik. Harbour a GQ magazinnak adott interjúban árulta el, hogy abban a jelenetben, amelyben levágja a Demogorgon fejét, a Conan, a barbár filmben látható eredeti kelléket használta.

“Ez az a kard, amit Schwarzenegger lóbál a filmben” - jegyezte meg Harbour. A sorozat készítőiről köztudott, hogy minden lehetőséget megragadnak egy kis nosztalgiázásra, ez a húzás viszont kétségtelenül mindent vitt.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»