A streamingen debütál John Woo A bérgyilkos című filmjének remake-je

Furcsa utat járt be John Woo terve, hogy újraforgassa A bérgyilkos című filmjét, egy időben úgy volt, hogy Lupita Nyong'o játssza majd a főszerepet, és bár ez a verzió nem valósul meg, a remake halad tovább, és most már azt is tudjuk, hogy a Peackock streaminszolgáltató platformján mutatkozik be.

Woo filmjében Chow Yun-Fat egy hongkongi bérgyilkost alakított, aki egy merénylet során véletlenül megvakít egy ártatlan nőt, és elhatározza, hogy elintézi neki a szükséges orvosi kezelést, miközben még egy utolsó munkát is elvégez. A bérgyilkos volt a nyitánya a rendező hollywoodi karrierjének, és óriási hatást gyakorolt a zsáner jövőjére.

Bár nem feltétlenül vagyunk a remake-ek hívei, Woo részvétele azért bizakodásra ad okot, hiszen mégiscsak olyan filmekkel tette le a névjegyét, mint az Ál/Arc vagy a M: I-2. A direktor jelenleg a Csendes éj című bosszú-thrillert forgatja, amelynek főszereplői Joel Kinnaman és Catalina Sandino Moreno.

És, hogy miért épp a Peacock? Nos, a Universal keményen dolgozik azon, hogy minél több eredeti filmet mutasson be a platformon, hiszen a streaming piacról ők sem szeretnének lemondani.

akció | dráma | krimi | thriller

A bérgyilkos című film főhőse Jeffrey, aki profi módon teljesíti megbízásait, s nyom nélkül iktatja ki a célpontokat. Egy alkalommal találkozik az énekesnő Jennie-vel, akit... több»